Όχι για καλό λόγο


Τα Χριστούγεννα είναι… just around the corner και πολύς κόσμος έχει αρχίσει να στολίζει τα σπίτια του. Ανάμεσά τους και το Πρώτο ζευγάρι των Η.Π.Α., Donald και Melania Trump.

Αυτή είναι η πρώτη φορά, που το ζευγάρι στολίζει τον Λευκό Οίκο, και η Πρώτη Κυρία με μεγάλη περηφάνεια είπε να μοιραστεί μια φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

Συγκεκριμένα, ήταν η Stephanie Grisham, Communications Director της Melania Trump που ανέβασε πρώτη στο Twitter μια φωτογραφία του Λευκού Οίκου και των γιορτινών διακοσμήσεων.

Οι χρήστες της εν λόγω κοινωνικής πλατφόρμας λοιπόν, γρήγορα ανταποκρίθηκαν στην φωτογραφία αυτή, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όχι όμως για καλό λόγο!

Πολλοί βρήκαν τον στολισμό κάπως… spooky και με ξεκαρδιστικό τρόπο είπαν να σχολιάσουν την Tim Burton εμπνευσμένη διακόσμηση, που μόνο “winter wonderland” δεν θυμίζει, αντιθέτως πολλοί την χαρακτήρισαν… “anti-wonderland”!

Από το “The Shining” μέχρι και το “Stranger Things” λοιπόν, οι χρήστες αυτοί δημιούργησαν τις πιο αστείες εικόνες, με αφορμή τους σχεδόν…. φρικιαστικούς στολισμούς του Λευκού Οίκου!

christmasdeco_whitehouse_02.jpgchristmasdeco_whitehouse_03.jpgchristmasdeco_whitehouse_04.jpgchristmasdeco_whitehouse_05.jpgchristmasdeco_whitehouse_06.jpgchristmasdeco_whitehouse_07.jpgchristmasdeco_whitehouse_08.jpg