Ο Tom Galle έχει ένα twisted, ειρηνικό μήνυμα μέσα από τις δημιουργίες του


Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ένα διάσημο λογότυπο έχει την τάση να μας «χαρακτηρίζει». Οκέι, όχι ακριβώς, αλλά ως ένα βαθμό. Δηλαδή πολλές φορές μπορεί να έχουμε συνδέσει ένα brand και το λογότυπό του, με μια νοσταλγική στιγμή ή ανάμνηση της ζωής μας και να έχει και αυτή αλλά και το λογότυπο, χαραχτεί για πάντα στην μνήμη μας.

Έχουν αυτή την ιδιότητα εξάλλου, τα corporate logos. Έχουν την ικανότητα να «γλιστράνε» μέσα στο μυαλό μας και να είναι πανταχού παρόντα στην υποσυνείδητό μας. Αλλά αυτό, έχει δημιουργήσει και το φαινόμενο του καπιταλισμού, το οποίο κυριαρχεί στην σημερινή εποχή μας.

Ο καλλιτέχνης Tom Galle λοιπόν, έχει χαραγμένο στο υποσυνείδητό του, αυτά τα logos με έναν διαφορετικό τρόπο. Και αυτό τον τρόπο, είπε να εκφράσει ευφυέστατα και με την δική του ματιά, απέναντι σε αυτό τον κόσμο και να «θολώσει» λίγο τις λεπτές γραμμές μεταξύ των brands και των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αυτά τα brands.

Το αποτέλεσμα; Να πάρει όπλα και να τα μετατρέψει σε fashionable items.

Ο Galle λοιπόν, «μεταμορφώνει» το εμβληματικό “F” του Facebook, το “M” των McDonald’s και το “Ν” της Nike σε κοφτερά όπλα/λεπίδες, σιδερογροθιές κ.ά.  

Δες παρακάτω το ενδιαφέρον αποτέλεσμα του καλλιτέχνη που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

galle_weapons_logos_01.jpggalle_weapons_logos_02.jpggalle_weapons_logos_03.jpggalle_weapons_logos_04.jpggalle_weapons_logos_05.jpggalle_weapons_logos_06.jpg