Ή είσαι φαν της σειράς all the way, ή όχι.


Ξέρω τι κάνεις κάθε Κυριακή βράδυ από τις 16 Ιουλίου. Μαζεύεσαι με τους φίλους σπίτι, ανοίγεις την τηλεόραση, βάζεις Nova και βλέπετε Game of Thrones. Νο worries, λίγο πολύ η μισή υφήλιος, αυτό κάνει.

Και ειδικά τώρα που η σεζόν ξεκίνησε καλοκαίρι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία (ή δικαιολογία) να συνδυάσεις την προβολή του νέου επεισοδίου της σειράς, με λίγο αλκοόλ.

Και η αλήθεια είναι ότι το show, μας εμπνέει για να πιούμε το κάτι τις μας. Γιατί ενώ υπάρχουν πολλά θέματα που «παίζουν» πάντα στην σειρά αυτή (προδοσίες, δολοπλοκίες, θάνατοι, σεξ, λύκοι, δράκοι κτλ.) υπάρχει ένα που μπορούμε να απολαύσουμε και εμείς, ενώ βλέπουμε την σειρά: το αλκοόλ!

Μιας λοιπόν και πίνουν πολύ αλκοόλ και οι χαρακτήρες στην επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ, ο δημιουργός των Game of Thrones κρασιών και το brand μπύρας Ommergand, είπαν να αφιερώσουν δύο συλλογές των ποτών, σε αυτή!

O οινοποιός Bob Cabral δημιούργησε μια σειρά από κρασιά και το brand 3 διαφορετικές ξανθιές μπύρες, εμπνευσμένες από το Game of Thrones!

gameofthones_beerandwine_04.JPG

H σειρά από μπύρες με το όνομα “Bend the Knee” περιλαμβάνει 3 διαφορετικά είδη, όπως και αυτή των κρασιών (δύο είδη κόκκινου κρασιού και ένα chardonnay λευκό).

gameofthones_beerandwine_02.JPG

Φυσικά, οι τρεις μπύρες είναι αφιερωμένες στα 3 μεγαλύτερα βασίλεια του Westeros, δηλαδή αυτό του Νότου (Lannisters), του Βορρά (Starks) και των Targaryen. Τα labels της μπύρας έχουν φυσικά και το αντίστοιχο ζώο ή μυθικό πλάσμα που αντιπροσωπεύει τα βασίλεια της σειράς. Αντίστοιχα, και τα τρία κρασιά του brand έχουν παρόμοια λογική.

gameofthones_beerandwine_01.jpg

Μέχρι τώρα, οι κριτικές για τα αλκοολούχα ποτά Game of Thrones έχουν… στεφθεί με επιτυχία!

Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα μαζευτείς με την παρέα σου για να δείτε το Game of Thrones, τα ομώνυμα ποτά ίσως να είναι και το καλύτερο match. Έτσι, ίσως να καταφέρεις να ταυτιστείς και με τον αγαπημένο σου χαρακτήρα, ακόμη περισσότερο!

Και ποτέ δεν ξέρεις, μετά από αυτό, ίσως να πάρεις τα (σοφά) λόγια του Tyrion ακόμη πιο σοβαρά.

{youtube}A7tSTdgyBqw{/youtube}