Oι Millenials το προτιμούμε ζωντανό, ακόμα κι όταν μιλάμε για κηδεία.


Οκ, μπορεί αυτό το θέμα από τον τίτλο του να σου φαίνεται μακάβριο, όμως το παράδοξο είναι ότι και ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή, επομένως δε γίνεται να μη μιλάμε γι' αυτόν. Ειδικά, δε, όταν υπάρχουν έρευνες που μας δείχνουν πώς τον αντιμετωπίζει η γενιά μας, οι Millenials δηλαδή.

Royal London και Refinery, έκαναν μια τέτοια έρευνα. Συγκεκριμένα έθεσαν ως ερώτηση, αν θα είχαν θέμα οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν κηδεία μέσω live streaming. Αυτό που προέκυψε ήταν ότι όσοι ήταν ηλικίας 18-34, σε μεγάλο ποσοστό έλεγαν ότι δεν είχαν θέμα  με κάτι τέτοιο. 1 στους 3, συγκεκριμένα! Στις ηλικίες 35-54, αυτή η απάντηση δόθηκε μόνο από το 23%. 

Σε περίπτωση που σου φαίνεται τελείως... υποθετικό το ερώτημα, να ξέρεις ότι δεν είναι. Σύμφωνα με τη ΝΥ Post, όλο και περισσότερα σπίτια δίνουν τη δυνατότητα αυτή σε φίλους και γνωστούς.

Όσο περίεργο και να ακούγεται μπορεί να είναι καλό σε περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσες να πας. Ωστόσο, μπορεί να είναι και κακό, στις περιπτώσεις που θα αξιοποιεί κάποιος αυτή την... υπηρεσία, για να αποφύγει να συνδεθεί συναισθηματικά με όσα γίνονται.