13 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε 3 μόλις μέρες (!)


13 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε 3 μόλις μέρες (!)

 

Το ότι η Apple έχει καταφέρει να μετατρέψει το κινητό της τηλέφωνο από μια συσκευή smartphone σε lifestyle αξεσουάρ που κάθε σύγχρονος γκατζετάκιας ή trendy χαρακτήρας θέλει να επιδείξει στον κοινωνικό του κύκλο δεν είναι κάτι υποθετικό αλλά πλέον ένα γεγονός.

Τι κι αν το νέο 6S απογοήτευσε τους τεχνολογικούς συντάκτες και μπλόγκερ στο πρόσφατο event της εταιρείας, τον προηγούμενο μήνα; Οι καταναλωτές φαίνεται πως δεν πτοήθηκαν καθόλου μιας και εκτός από τις μαζικές ουρές αναμονής την πρώτ ημέρα κυκλοφορίας του, φαίνεται πως συνέχισαν να το προμηθεύονται ασταμάτητα και τις επόμενες μέρες.

Κάπως έτσι το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων μονάδων που κατείχε το iPhone 6 ξεπεράστηκε κατά τριά ολόκληρα εκατομμύρια. Αυτό το νούμερο βέβαια μοιάζει λιγότερο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος στις πρώτες χώρες που προμηθεύτηκαν τη συσκευή ήταν και η Κίνα, με τον μαζικό πληθυσμό της και μια αγορά που διψάει για τεχνολογικά αγαθά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Apple θα στείλει το 6S σε 130 χώρες, σε αντίθεση με τις 115 στις οποίες κυκλοφόρησε το 6 πέρυσι.