To λέει η Τοshiba...


 

To λέει η Τοshiba...

 

Ένα αρκετά προσιτό tablet 7 ιντσών με το λειτουργικό της Microsoft παρουσίασε η Toshiba. Ο λόγος για το Encore Mini, το οποίο θα πωλείται στα 139 ευρώ στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να καταφθάσει πριν από τα Χριστούγεννα.

 

Η «ταμπλέτα» βασίζεται στην έκδοση “Windows 8.1 με Bing”, κάτι που σημαίνει πως έρχεται με προεγκατεστημένες τις υπηρεσίες της αμερικανικής εταιρείας, τις οποίες βέβαια ο χρήστης του μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσει με αυτές που εκείνος προτιμά.

 

Το νέο προϊόν της Toshiba είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη ανάλυσης 1.024 x 600 pixel, επεξεργαστή Intel Atom Z3745 και RAM 1 GB. Διατίθεται με 1 χρόνο δωρεάν συνδρομής του Office 365, το οποίο ο αγοραστής του μπορεί σε αυτό το χρονικό διάστημα να εγκαταστήσει και σε ένα δεύτερο μηχάνημα.

 

Στη γερμανική πρωτεύουσα η Toshiba έδειξε παράλληλα τη σειρά U στην κατηγορία των τηλεοράσεων, οι οποίες υποστηρίζουν υπερυψηλή ευκρίνεια και θα κυκλοφορήσουν το 2015.

 

Γενικότερα, ο στόχος της  Toshiba ήταν να παρουσιάσει στην έκθεση τεχνολογίας IFA 2014 του Βερολίνου την οπτική της πάνω σε ένα καλύτερο μέλλον θεμελιωμένου πάνω στην έννοια του “lifenology”.

 

Βασιζόμενη στην τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από μία σειρά βασικών τεχνολογιών, η Toshiba φιλοδοξεί να δημιουργήσει υπεραξία με προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων οπουδήποτε.

 

 

Σημαντικό στοιχείο αυτού του οράματος, που υλοποιείται σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της Toshiba, είναι η διάθεση προϊόντων που υποστηρίζουν τις αποφάσεις ζωής των καταναλωτών, προσφέροντάς τους τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν, με τον τρόπο που θέλουν. Για το λόγο αυτό στην IFA 2014 η Toshiba παρουσιάζει καινοτομίες και προϊόντα που στοχεύουν στο να εμπλουτίσουν τη ζωή του χρήστη, δίνοντάς της μία νέα διάσταση.

 

IFA-1.jpg