Το γραφείο της Αθήνας αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέσα στους πρώτους μήνες του 2020


Tην επέκταση της στην Ευρώπη με την δημιουργία θυγατρικής στην Αθήνα (η οποία έχει ήδη συσταθεί) ανακοίνωσε η 24-7 Intouch, που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων customer care και τεχνολογίας (call & contact centers).  Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία που έχει για έδρα το Winnipeg του Καναδά, το γραφείο της Aθήνας θα είναι το πρώτο της στην Ευρώπη και το 18Ο συνολικά του δικτύου της καθώς ήδη δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ, Καναδά, Γουατεμάλα, Κολομβία, Τζαμάικα και Φιλιππίνες.

Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως το γραφείο της Αθήνας θα βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων και θα εξυπηρετεί κάποια από τα πλέον αναγνωρίσιμα brands στον πλανήτη. Επίσης, τονίζεται πως θα ενσωματώνει την ίδια εταιρική κουλτούρα, το branding των συνεργαζόμενων πελατών και τα μοναδικά στοιχεία design, που χαρακτηρίζουν και τα υφιστάμενα γραφεία της 24-7 Intouch.

«Το παγκόσμιο μας αποτύπωμα, συμπεριλαμβανόμενης της επέκτασης μας για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αποτελεί συνειδητή ενέργεια και μας επιτρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να αναμένουμε μελλοντικής ανάπτυξη των πελατών-συνεργατών μας» ανάφερε σχετικά ο Greg Fettes, Co-Founder & CEO της 24-7 Intouch. « Στην Ελλάδα υπάρχει ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος υπηρεσιών BPO  (Business Process Outsourcing) και ανυπομονούμε να φέρουμε στην Αθήνα περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας μαζί με τις καινοτόμους customer care λύσεις μας και την μοναδική μας κουλτούρα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την 24-7 Intouch, που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα για περισσότερα από 20 χρόνια, η Αθήνα προτιμήθηκε καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ενώ παράλληλα διαθέτει νεανικό και μορφωμένο εργατικό δυναμικό. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από την καναδική εταιρεία «η Ελλάδα διατηρεί την δεύτερη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τον εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό με μεγάλο πληθυσμό δίγλωσσων κατοίκων». Η 24-7 Intouch τονίζει πως πολλοί κάτοικοι της Αθήνας μιλούν Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ εκτιμά πως στην ελληνική πρωτεύουσα θα μπορέσει να επεκτείνει τις υπηρεσίες που προσφέρει, συμπεριλαμβάνοντας στο εξής υπηρεσίες σε Γερμανικά, Ισπανικά-Πορτουγκέζικα αλλά και σε γλώσσες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

«Η προσέγγιση μας όσον αφορά την διεθνή μα ανάπτυξη βασίζεται σε περιφερειακές και τοπικές αξιολογήσεις» δήλωσε σχετικά ο Mitul Kotecha, President της 24-7 Intouch. «Η Αθήνα μας ταιριάζει απόλυτα όσον αφορά την κουλτούρα εξυπηρέτησης και την έννοια της κοινότητας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες στην Ευρωπαϊκή αγορά».

Το γραφείο της Αθήνας αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέσα στους πρώτους μήνες του 2020.

 

Πηγή: Businessnews.gr