Δες τη νέα σειρά μαθημάτων για τον Ιούνιο του προγράμματος TechTalentSchool.


Αν είσαι νέος από 16 ετών και πάνω και θες να μάθεις για τον προγραμματισμό, το Design και το Digital Marketing, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα δωρεάν, μέσα από τα νέα μαθήματα που ανακοίνωσε για τον Ιούνιο η SocialΙnnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του επιχειρηματικού φορέα Found.ation.

Τα μαθήματα θα γίνουν στο πλαίσιο του προγράμματος “TechTalentSchool” που υλοποιείται με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάς. 

Εισηγητές για τα μαθήματα του προγραμματισμού θα είναι ο Γιάννης Εξιλζές,ο Κώστας Τσούκας και η Εύη Κατσουλιέρη, η οποία θα πραγματοποιήσει και το μάθημα για τα social media, και για το digital η Χρύσα Γκάγκωση.

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις front-end developer και να παίζεις στα δάχτυλα τις γνώσεις που απαιτούνται για να δημιουργείς τις δικές σου ιστοσελίδες μπορείς να παρακολουθήσεις τo μάθημα του «HTML5 / CSS3».

Συνολικά, μέχρι σήμερα, πάνω από 1.000 άτομα, κυρίως άνεργοι νέοι αλλά και φοιτητές έχουν πάρει μέρος στα μαθήματα του συγκεκριμένου προγράμματος, ενώ καταρρίπτεται ο «μύθος» που θέλει τις γυναίκες να μην ασχολούνται με το χώρο της τεχνολογίας, αφού το 50% των μέχρι τώρα συμμετεχόντων είναι γυναίκες. 

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωσε συμμετοχή στα μαθήματα που σε ενδιαφέρουν.