Στο ένα εκατομμύριο ευρώ


Στο ένα εκατομμύριο ευρώ


Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε ότι αυξάνει τη χρηματοδότηση προς τους νικητές του 2015 από € 700.000 σε € 1.000.000. Η εξέλιξη αυτή έρχεται έπειτα από το εντεινόμενο ενδιαφέρον στο φετινό διαγωνισμό, έχοντας ήδη αριθμό ρεκόρ από συμμετέχοντες.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενο στη συντριπτική συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, το ΗΕΑ έχει ανακοινώσει ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσφέρει την ευκαιρία δωρεάν παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδότησης έως και €1.000.000 με σκοπό την υποστήριξη μιας νέας επιχείρησης. Σε συνέχεια των πρώτων δύο επιτυχημένων διαγωνισμών, προσκαλούμε τώρα όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτησή τους. Οι οκτώ νικητές του Βραβείου που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα υποστηρίζονται μέσω άτοκης χρηματοδότησης, εξειδικευμένη υποστήριξη (mentoring) και λοιπών υποστηρικτικών υπηρεσιών. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξή τους, πατήστε εδώ.

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών τόσο για έμπειρους όσο και για ανερχόμενους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τους απαιτούμενους πόρους για την έναρξη της επιχειρηματικής τους ιδέας. Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται και διαχειρίζεται από τον Όμιλο Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Ηellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Η δέσμευση του Ομίλου Libra Group προς το Βραβείο ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.