Φαγητό στο σπίτι σας σε κάτι λιγότερο από 15 λεπτά


 

Φαγητό στο σπίτι σας σε κάτι λιγότερο από 15 λεπτά

 

Η Forky είναι μια νέα υπηρεσία παραγγελίας και παράδοσης ποιοτικού φαγητού σε άμεσους χρόνους, κάτω από 15 λεπτά. Δεν την έχετε δει ακόμη να «γυρίζει» τα «παράθυρα» καινοτομίας των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών, καθώς έχει επιλέξει να παραμείνει προς το παρόν σε καθεστώς «αορατότητας» κι αυτό γιατί πρόκειται για την μετεξέλιξη του Cookisto!

 

Η Cookisto ήταν μια από τις πιο γνωστές ελληνικές startup, η οποία διεσύνδεε ερασιτέχνες (ή και επαγγελματίες) μάγειρες με ανθρώπους που αναζητούσαν σπιτικό φαγητό. Πλέον, η υπηρεσία έχει διακόψει τη λειτουργία της, τουλάχιστον στην Ελλάδα, ενώ παραμένει διαθέσιμη μόνο για την αγορά του Λονδίνου, πόλη όπου είχε λανσαρισθεί το καλοκαίρι του 2013 – με «πανηγυρικό» για την ελληνική startup «σκηνή» τρόπο.

 

 

H εφαρμογή του Cookisto θα εξακολουθήσει να λειτουργεί στο Λονδίνο, σε υπέρ-τοπικό επίπεδο και για συγκεκριμένες αγορές, ωστόσο χωρίς να πραγματοποιηθούν επενδύσεις ή κατανομή πόρων για την ανάπτυξή της. Για την επέκταση στην βρετανική πρωτεύουσα το Cookisto είχε χρηματοδοτηθεί με 200.000 ευρώ από τον επιχειρηματία «κατά συρροήν» Λέοντα Γιοχάη.