Mπορείς να την κατεβάσεις από το Play Store.


 

Mπορείς να την κατεβάσεις από το Play Store.

 

Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο startup RABT με δραστηριοποίηση σε διεθνές επίπεδο είναι σε ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει πως η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη και για τους κατόχους  των Android συσκευών.

 

Από σήμερα οι Android χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Play Store και να απολαύσουν την εμπειρία των εξατομικευμένων για κάθε χρήστη βίντεο. Συγκεκριμένα, ο χρήστης  αφού παίξει ένα σύντομο ψυχογραφικό παιχνίδι μετά την εγκατάσταση,  λαμβάνει μια σειρά από βίντεο τα οποία ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του. Το βίντεο περιεχόμενο επιλέγεται προσεκτικά, κατηγοριοποιείται σε 8 διαφορετικές κατηγορίες, και ακολούθως οι έξυπνοι αλγόριθμοι του RABT δημιουργούν την προσωποποιημένη εμπειρία για τον κάθε χρήστη χωριστά.

 

«Η πλατφόρμα του Android έχει εδώ και καιρό κυριαρχήσει ως το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα για κινητές συσκευές. Σήμερα καλύπτει το 80% των συσκευών παγκοσμίως και οι μεγαλύτερες μάρκες το εμπιστεύονται και χτίζουν πάνω σε αυτό. Παράλληλα, με την ταχεία πρόοδο των τεχνικών δυνατοτήτων των ίδιων των συσκευών, η παρακολούθηση βίντεο είναι μια καθημερινή συνήθεια για τους χρήστες. Σε αυτό το περιβάλλον το RABT έρχεται να προσφέρει μια υψηλού επιπέδου εμπειρία και μια εφαρμογή που επιδιώκει να κυριαρχήσει και σε αυτήν την πλατφόρμα μετά την επιτυχημένη πορεία της σε iOS», σημειώνει ο CEO του RABT Γιάννης Μπρούστας.

 

Το RABT ξεκίνησε δυναμικά το 2013 κερδίζοντας το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα της εφαρμογής σε iOS, ενώ παράλληλα η εταιρία μεγάλωνε την ομάδα προσλαμβάνοντας τους πρώτους συνεργάτες της. Με τους περισσότερους χρήστες να προέρχονται από το εξωτερικό, τον περασμένο χειμώνα το RABT άνοιξε γραφεία στη Νέα Υόρκη όπου πλέον έχει δυναμική παρουσία. Καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας  της ωστόσο η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση και τη γνώση και στα γραφεία της Αθήνας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η ανάπτυξη της εφαρμογής για Android πραγματοποιήθηκε 100% από την ομάδα του RABT ενισχύοντας και άλλο το know how της εταιρίας.

Με το YouTube να αναφέρει πως το 40% της κίνησης του προέρχεται από κινητές συσκευές είναι προφανές πως ο χώρος του βίντεο που προβάλλονται σε κινητά και ταμπλέτες αναπτύσσεται ραγδαία. Οι χρήστες των iOS συσκευών έχουν ήδη σχολιάσει θετικά τη μοναδική εμπειρία βίντεο που τους προσφέρει το RABT, τονίζοντας την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου και την εύκολη πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή. Όσον αφορά τους Android χρήστες, η εταιρία θα χαρεί να λάβει πολύτιμο feedback ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία στις επόμενες εκδόσεις.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή από:

 

Για χρήστες iOS: εδώ.  https://itunes.apple.com/us/app/rabt/id685963746?mt=8

 

 

Για χρήστες Android: εδώ.  https://play.google.com/store/apps/details?id=app.rabt.co&hl=en