Ο φοιτητικός σύλλογος με πολύμορφες δράσεις βάζει μπροστά τα αιτήματα του για δωρεάν ενασχόληση με τον πολιτισμό και την τέχνη που σήμερα θεωρούνται πολυτέλεια και αγκαλιάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας των φοιτητών


Με δημιουργική  πρωτοβουλία του φοιτητικού συλλόγου χωροταξίας ΑΠΘ δημιουργείται ο «Πολυχώρος Πολιτισμού Πολυτεχνείου», που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του με πλούσια δραστηριότητα την επόμενη εβδομάδα.

Σκοπός αυτού του χώρου είναι να δώσει δημιουργική διέξοδο σε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια, να δώσει δυνατότητα πρόσβασης στον Πολιτισμό, δυνατότητα να μοιραστεί ο καθένας τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του, να εκφραστεί δημιουργικά και να μελετήσει. Είναι διαθέσιμος να στεγάσει δράσεις, συζητήσεις, προβολές ταινιών και πρωτοβουλίες πολιτιστικών ομάδων.

Ο φοιτητικός σύλλογος με πολύμορφες δράσεις βάζει μπροστά τα αιτήματα του για δωρεάν ενασχόληση με τον πολιτισμό και την τέχνη που σήμερα θεωρούνται πολυτέλεια και αγκαλιάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας των φοιτητών.

Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια του Πολυτεχνείου να συμμετάσχει με τις ιδέες, το μεράκι και τη δράση του στο πρόγραμμα εργασιών διαμόρφωσης του Πολυχώρου Πολιτισμού Πολυτεχνείου (ΠΟ³) και στη μελλοντική του δραστηριότητα!

p

Δήλωση συμμετοχής:

ΠΗΓΗ