«Για το παιδί που παρά λίγο να χάσει τη ζωή του από τη Νομική θα πει τίποτα ο Πρύτανης;»


Παρέμβαση φοιτητών σε εκδήλωση του ΑΠΘ παρουσία της Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τον φοιτητή που έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Ωστόσο, στην σημερινή (26/10) εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για το ατύχημα του 19χρονου φοιτητή, την ώρα που στην αίθουσα της εκδήλωσης βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ακούγεται μια φοιτήτρια να λέει: «Για το παιδί που παρά λίγο να χάσει τη ζωή του από τη Νομική θα πει τίποτα ο Πρύτανης; Γιατί έχουν περάσει μέρες και δεν έχετε πει τίποτα. Ακόμα κινδυνεύει. Και δεν έχει πει τίποτα».

Ακούγεται μια φωνή να της απαντάει: «εσύ θα το κλείσεις» και η φοιτήτρια να λέει: «παρακαλώ; Συμφοιτητής μου παραλίγο να χάσει τη ζωή του και αυτός ο κύριος δεν έχει πει τίποτα. Πήγε να πεθάνει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί. Ακόμα κινδυνεύει».

Πηγή: AlfaVita