Η σχολική χρονιά τελείωσε. Μη χάνεις άλλο χρόνο, διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ξεκίνα το ταξίδι σου στη γνώση!


Μια πολύ απαιτητική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, οι διακοπές σιγά σιγά πλησιάζουν κι εσύ πριν ξεκινήσεις τα πλάνα απόδρασης από την καυτή άσφαλτο για τις μικρές Κυκλάδες καλείσαι να οργανώσεις ένα πολύ σημαντικότερο πλάνο, αυτό που θα θωρακίσει τον εαυτό σου, χαρίζοντάς σου πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες που θα κληθείς να εκμεταλλευτείς σε κάθε πιθανό μέλλον και συνθήκη στην οποία θα βρεθείς.

0_deree1.jpg

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με τη μακρόχρονη ιστορία του στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1875, κρύβει πίσω του μια ιστορία ευελιξίας, αντοχής και συστηματικής υπέρβασης των δυσκολιών, διαρκούς καινοτομίας και προσανατολισμού στο μέλλον.

0_deree9.jpg

 Επιλέγοντας τη συνέχιση των σπουδών σου στο Deree δεν επενδύεις απλώς στην απόκτηση ενός ακόμα τίτλου σπουδών, αλλά διαλέγεις το δρόμο που θα σου εξασφαλίσει τα σημαντικότερα εφόδια για ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις μετά το ταξίδι της φοιτητικής ζωής, έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να συνδιαλλαγείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους σε διαφορετικά πεδία γνώσεων, να κάνεις παράλληλες σπουδές και πρακτική άσκηση, αλλά και χρησιμοποιώντας μια σειρά από σημαντικές παροχές στο υπερσύγχρονο campus του στην Αγία Παρασκευή.

0_deree7.jpg

Με διαφορετικά προγράμματα σπουδών που περιλαμβάνουν από Biomedical μέχρι Cinema Studies και από Graphic Design μέχρι IT, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις το κάλεσμά σου από νωρίς.

Κι αν ακόμα κι έτσι δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, το Deree σού δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τις σπουδές σου σε status Undecided, παρακολουθώντας για ένα διάστημα μαθήματα γενικής παιδείας με βάση το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, ώστε να επιλέξεις μελλοντικά το major που ταιριάζει στα γούστα και στις ανάγκες σου. Μη χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ξεκίνα το ταξίδι σου στη γνώση!

Κάνε το Quiz να βρεις την ειδικότητα που σου ταιριάζει!

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Deree


Entrepreneurship

Η πρώτη επιχείρηση που έστησες στη ζωή σου στην 5η Δημοτικού, ο πάγκος που πούλαγες τη λεμονάδα της γιαγιάς στο χωριό δηλαδή, σου απέφερε το απαραίτητο ποσό για να αγοράσεις καινούριο Playstation. Αν το επιχειρηματικό δαιμόνιο είναι κάτι που σε συντροφεύει ακόμα και σήμερα, τότε το major στο Entrepreneurship που προσφέρει το Deree είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για να απογειώσεις τα πλάνα που ξέρουμε ότι ήδη έχεις για το μέλλον σου. Στο Entrepreneurship Management major θα αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις για τον τομέα των επιχειρήσεων, σε έναν κόσμο όλο και πιο ανταγωνιστικό και σύνθετο, όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις δεν σταματούν ποτέ. Ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη κριτικής σκέψης, το πρόγραμμα θα σε καταστήσει ικανό να αποδίδεις ικανοποιητικά σε κάθε task που θα σου ανατεθεί, αλλά και σε κάθε πιθανό εταιρικό περιβάλλον που θα βρεθείς κατά τη διάρκεια ή μετά το πέρας των σπουδών σου.

entrepreneurship.jpg

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν και να επεκτείνουν τη δική τους επιχείρηση, ή σε όσους επιθυμούν να εργαστούν σε εταιρείες με όραμα την ανάπτυξη και την καινοτομία. Μερικά από τα προσφερόμενα μαθήματα είναι τα εξής:  New Venture Creation, Innovation and Corporate Entrepreneurship, Leadership, Family Business Management, Enterprise Growth, Digital Marketing for Entrepreneurs, Public Relations, και Entrepreneurial Finance.

0_deree2.jpg

Με την ολοκλήρωση των σπουδών θα έχεις αποκτήσει τα απαραίτητα ηγετικά και επιχειρηματικά skills που θα σε βοηθήσουν σε μια αγορά εργασίας που διψά για καινοτομία, ενώ θα μπορείς να απασχοληθείς σε τομείς όπως το management και η συμβουλευτική επιχειρήσεων.

 

International Tourism and Hospitality Management

Αν από την άλλη πιστεύεις βαθιά στην ελληνική φιλοξενία και στις δυνατότητες του ελληνικού καλοκαιριού, και όχι μόνο, τότε το major στο International Tourism and Hospitality Management είναι για σένα η καλύτερη επιλογή και θα σου παρέχει τις απαραίτητες εξειδικευμένες γνώσεις για μια επιτυχημένη καριέρα στη βαριά βιομηχανία της χώρας μας ή και στο εξωτερικό.

tourism.jpg

Οι φοιτητές του προγράμματος ξεκινούν τις σπουδές τους με μαθήματα γενικής παιδείας στα δύο πρώτα semesters, παρακολουθώντας στη συνέχεια υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής σύμφωνα με το διαμορφωμένο πρόγραμμα. Ερχόμενοι σε επαφή από νωρίς με πληθώρα θεωριών πάνω στον τουρισμό και τη φιλοξενία, οι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνδυάσουν θεωρία με πρακτική επαφή με το αντικείμενο μέσω του προγράμματος internship placement, που αποτελεί βασικό τμήμα του προγράμματος σπουδών του International Tourism and Hospitality Management major.

0_deree15.jpg

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών σου στο πρόγραμμα θα έχεις τη δυνατότητα να απασχοληθείς σε πληθώρα από κλάδους, όπως η διαμονή (ξενοδοχεία, κρουαζιέρες κλπ.), τα τουριστικά αξιοθέατα (γκαλερί, μουσεία, θεματικά πάρκα κλπ.), οι μεταφορές (αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια), οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί (τουριστικά πρακτορεία, tour operators κλπ.), αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, όπως η διοργάνωση συνεδρίων. Ταυτόχρονα, οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να εργαστούν σε θέσεις management, marketing, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και τεχνολογίας πληροφοριών για τον τουρισμό, αλλά και σε θέσεις δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, accounting και finance και άλλες λειτουργικές θέσεις.

 

Shipping

Για τους λάτρεις της θάλασσας, που αναγνωρίζουν τη ναυτιλία ως έναν από τους διαχρονικά πολλά υποσχόμενους κλάδους της εγχώριας και όχι μόνο οικονομίας, το major στο Shipping Management του Deree αποτελεί το πολυτιμότερο εφόδιο ώστε να ξεχωρίσουν στο εξαιρετικά ανταγωνιστικότατο περιβάλλον του κλάδου, εξασφαλίζοντας σίγουρη ανέλιξη και πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών.

shipping.jpg

Οι φοιτητές του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν διπλό τίτλο σπουδών, ένα αμερικανικό πτυχίο από το Deree, αλλά και ένα βρετανικό από το Open University σε μόλις τέσσερα έτη σπουδών. Όπως και σε άλλα προγράμματα, έτσι και στο Shipping, στο πρώτο έτος σπουδών παρακολουθούν μαθήματα γενικής παιδείας, για να περάσουν στο επόμενο στάδιο της παρακολούθησης των υποχρεωτικών μαθημάτων του major. Μετά την εισαγωγή τους στη φιλοσοφία της βιομηχανίας της ναυτιλίας, οι φοιτητές αποκτούν γνώσεις πάνω στις αρχές του management, τη λογιστική, τη στατιστική, το νομικό πλαίσιο του κλάδου, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με την ιστορία της ναυτιλίας και της τεχνολογίας του κλάδου, τα logistics και το supply chain.

Στο επόμενο στάδιο, το πρόγραμμα προσφέρει μια διεξοδική κατανόηση της διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού και οργανισμών, επιχειρηματικών μεθόδων έρευνας, εταιρικής χρηματοδότησης, θαλάσσιας οικονομίας, διεθνούς ναυτιλιακής πολιτικής, συστημάτων μεταφοράς, λιμενικής διοίκησης και logistics, αλλά και τεχνολογίας πληροφοριών που σχετίζονται με τη ναυτιλία.

Οι φοιτητές συνεχίζουν αποκτώντας σε βάθος γνώση σε τομείς όπως το ship broking, η διαχείριση οικονομικών πόρων του ναυτιλιακού κλάδου, η στρατηγική διαχείριση, αλλά και οι θαλάσσιες μεταφορές εμπορευμάτων και το διεθνές εμπορικό δίκαιο. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων ειδίκευσης σε συγκεκριμένους τομείς, όπως Short Sea Shipping, Cruise Shipping, Cross Cultural Management in Shipping και Maritime Human Resource Management.

0_deree6.jpg

Εκμεταλλευόμενοι το ισχυρό network του Deree στον ναυτιλιακό κλάδο στη χώρα μας, οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να απασχοληθούν σε διάφορα τμήματα ναυτιλιακών εταιρειών, σε εταιρίες broking, σε ασφαλιστικές εταιρείες που εξειδικεύονται στη ναυτιλία, στο λιμενικό σώμα, αλλά και ως ναυτιλιακοί σύμβουλοι και shipping finance specialists. Όλα αυτά, έχοντας φυσικά την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

 

Communication

Αν από την άλλη πλευρά το πρώτο πράγμα που κάνεις με το που σηκωθείς από το κρεβάτι είναι να ανοίξεις τηλεόραση και ίντερνετ για να μάθεις τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, ή αν βλέπεις τα posts σου στα social media να γίνονται viral με ευκολία, τότε ίσως το κάλεσμά σου είναι οι σπουδές επικοινωνίας που σου παρέχει το πρόγραμμα Communication του Deree.

communication.jpg

Σε αυτό, οι φοιτητές εισάγονται στον κλάδο της επικοινωνίας, λαμβάνοντας το θεωρητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο ώστε να παράγουν οι ίδιοι λόγο, αλλά και να κατανοούν σε βάθος το context όπου αυτός παράγεται και καταναλώνεται από τους άλλους.

0_deree13.jpg

Οι απόφοιτοι των σπουδών επικοινωνίας του Deree απορροφώνται άμεσα σε επαγγελματικούς τομείς όπως η διαφήμιση, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση, η δημοσιογραφία και οι δημόσιες σχέσεις, αφού πριν ολοκληρώσουν ακόμα τις σπουδές τους απασχολούνται ως interns σε διάφορες εταιρείες που γνωρίζουν και αναζητούν το επίπεδο σπουδών που παρέχει το Deree.

 

Biomedical Sciences

Για όσους, δε, γοητεύονται από την πρόκληση της  συνεισφοράς στην επιστημονική κοινότητα, ενώ δεν αποκλείουν μια μελλοντική καριέρα στην ιατρική επιστήμη, το πρόγραμμα βιοϊατρικής του Deree παρέχει τις απαραίτητες ακαδημαϊκές βάσεις στις επιστήμες υγείας, καθοδηγώντας επαρκώς τους φοιτητές στην κατανόηση των βασικών πτυχών του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης και δίνοντάς τους τα εφόδια ώστε μελλοντικά να είναι αυτοί που θα δώσουν λύσεις στα μεγαλύτερα υγειονομικά ζητήματα της εποχής μας.

0_deree10.jpg

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα όπως Βιολογία, Ηθική, Οργανική και Βιολογική Χημεία, Φυσική και Στατιστική, αλλά και Ανθρώπινη Ανατομία και Φυσιολογία, Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία, Γενετική, Μικροβιολογία και άλλα. Από το τρίτο έτος και μετά, οι φοιτητές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη πρακτική επαφή με το αντικείμενο, ερχόμενοι σε επαφή με διακεκριμένους επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό χώρο με την οικονομία της υγείας. Το τέταρτο έτος του κύκλου σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα επιπέδου ιατρικής σχολής (όπως Ανοσολογία, Παθολογία, Φαρμακολογία κ.λπ.) που διδάσκονται από διακεκριμένους καθηγητές, ενώ προβλέπεται πρακτική εξάσκηση σε νοσηλευτικά ιδρύματα και φαρμακευτικές εταιρείες. Οι τελειόφοιτοι επίσης εκπονούν  διπλωματικές εργασίες, οι καλύτερες από τις οποίες δημοσιεύονται.

Το πρόγραμμα Biomedical Sciences πληροί τις προϋποθέσεις (Premed requirements) για εισαγωγή σε ιατρικές σχολές των ΗΠΑ, ενώ το πτυχίο αναγνωρίζεται από τον οργανισμό New England Commission of Higher Education (NECHE), που πιστοποιεί πανεπιστήμια όπως το Harvard και το Tufts, και από το Open University (ΟU) του Λονδίνου για την Αγγλία και τις χώρες της ΕΕ.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, κλινικές και νοσοκομεία, φαρμακοβιομηχανίες, βιοτεχνολογικές εταιρείες, δημόσιους φορείς και κοινωφελή ιδρύματα. Επίσης, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και να στελεχώσουν μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες και ερευνητικά κέντρα, και να εξειδικευτούν σε μια σειρά από επαγγέλματα υγείας (π.χ. στην ανοσολογία, τη βιοτεχνολογία, τη βιοχημεία, την επιδημιολογία, την κλινική διατροφολογία, τη μικροβιολογία, και τη φαρμακολογία). Σημαντικό να αναφερθεί είναι και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες επαφές ώστε οι απόφοιτοι του προγράμματος να μπορούν να εγγράφονται στο τρίτο έτος επιλεγμένων ιατρικών σχολών στην ΕΕ, αλλά και να έχουν προτεραιότητα στην εισαγωγή ορισμένων ιατρικών σχολών των ΗΠΑ.

IT (Information Technology)

Είσαι ο άνθρωπος που έβρισκε από την παιδική του ηλικία κιόλας λύσεις για κάθε μικροπρόβλημα κουφαίνοντας όλους τους συγγενείς και τους συνομήλικούς σου; Ονειρεύεσαι να φτιάξεις μια μέρα το δικό σου video game; Τότε οι σπουδές IT του Deree θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε μια καριέρα στις νέες τεχνολογίες. Το πρόγραμμα BSc in Information Technology έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την όλο και αυξανόμενη ζήτηση για δεξιότητες τεχνολογίας πληροφοριών και να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια στους φοιτητές για να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον κλάδο της πληροφορικής.

it.jpg

Οι τρεις κατευθύνσεις του προγράμματος δίνουν την ευκαιρία απόκτησης λεπτομερούς κατανόησης του software engineering, του network understanding και των ψηφιακών μέσων και είναι οι εξής:

  • - Software Development, όπου οι φοιτητές ασχολούνται με το design, την ανάπτυξη και τις εφαρμογές συστημάτων υπολογιστών και λογισμικού
  • - Network Technologies, όπου αντικείμενο είναι η ανάλυση λογισμικών, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξή τους
  • - Digital Media Technologies, όπου αντικείμενο είναι η δημιουργία, το design και η παραγωγή multimedia προϊόντων και υπηρεσιών

0_deree3.jpg

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν ως software developers, software engineers, Web/Internet programmers, network administrators, network designers, network security consultants, digital media developers, multimedia designers, game designers, game programmers, IT managers και άλλα πολλά, ενώ μπορούν επίσης να εργαστούν σε συμβουλευτικές εταιρείες, software houses, εφημερίδες και περιοδικά με έντυπη και οnline παρουσία και οπουδήποτε αλλού είναι απαραίτητη η συμβολή ΙT expert.

 

Cinema Studies

Αν από την άλλη κάνεις μαραθώνιους ταινιών του Bela Tarr στο μπαλκόνι σου και συλλέγεις παλιά τεύχη του Cahiers du Cinema, τότε θα ήταν καλό να επενδύσεις στην αγάπη σου για τον κινηματογράφο ξεκινώντας το πρόγραμμα Cinema Studies του Deree, που ξεκίνησε την πορεία του την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά, συνδυάζοντας τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο.

cinema.jpg

Με μαθήματα όπως σκηνοθεσία, σενάριο, κινηματογράφηση, ιστορία και θεωρία του κινηματογράφου, ελληνικός κινηματογράφος, ψηφιακή αφήγηση και παγκόσμιο σινεμά, το πρόγραμμα Cinema Studies βοηθά τους φοιτητές να αποκτήσουν μια προηγμένη κατανόηση της επικοινωνίας, της έκφρασης και της αφήγησης μέσω της κινούμενης εικόνας, να αποκτήσουν δεξιότητες παραγωγής μέσων και τεχνική επάρκεια σε τομείς όπως η παραγωγή βίντεο και οπτικών εφέ, η γραφή και η ανάπτυξη ψηφιακών μέσων. Ακόμη, παρέχει στους φοιτητές μια κατανόηση της ηθικής της κινούμενης εικόνας, των κανονιστικών ζητημάτων που περιβάλλουν την κινηματογραφική βιομηχανία και την πολιτική γύρω από τον κινηματογράφο, ενώ αποτελεί μια σταθερή βάση γνώσεων σε περίπτωση επιθυμίας συνέχισης των σπουδών σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

0_deree11.jpg

Στο πρόγραμμα παρέχονται πρόσθετα σεμινάρια, masterclasses από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες και επισκέπτες καθηγητές, ενώ διοργανώνεται ετήσιο φεστιβάλ ταινιών με δημιουργούς τους ίδιους τους φοιτητές. Οι απόφοιτοί μπορούν να απασχοληθούν στον τομέα της κινηματογραφικής παραγωγής, ενώ μέσω του Deree παρέχεται η ευκαιρία του απαραίτητου networking που εξασφαλίζει entry-level θέσεις εργασίας στον κλάδο.

 

English

Για όσους από την άλλη έχουν πάθος με τη γλώσσα, την ανάγνωση λογοτεχνικών και μη κειμένων και την αναζήτηση των κοινωνικών, πολιτικών και ιστορικών συνθηκών κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε μια λέξη, χωρίς αυτό να συνεπάγεται απαραίτητα την πρόθεση καριέρας στη φιλολογία, το major in English του Deree είναι ιδανικό. 

Το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια επιλογή σπουδών λογοτεχνίας (Αγγλικής και Αμερικανικής) ή έναν διεπιστημονικό συνδυασμό λογοτεχνίας με γλωσσολογία και επικεντρώνεται στον τρόπο δομής των γλωσσικών και λογοτεχνικών κειμένων και στον τρόπο με τον οποίο οι αναγνώστες και οι ακροατές αναπτύσσουν και χρησιμοποιούν μια σειρά ερμηνευτικών εργαλείων για να κατανοήσουν συγκεκριμένα έργα.

english.jpg

Στην κατεύθυνση της Αγγλικής και της Αμερικανικής Λογοτεχνίας, οι φοιτητές μαθαίνουν να ερμηνεύουν λογοτεχνικά κείμενα στα ευρύτερα ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά πλαίσια στα οποία δημιουργήθηκαν και διαμορφώθηκαν, ενώ έρχονται σε επαφή με σημαντικούς συγγραφείς, έργα, λογοτεχνικά κινήματα και θεωρίες.   

Στην κατεύθυνση που συνδυάζει την Αγγλική Λογοτεχνία με τη Γλωσσολογία, οι φοιτητές μαθαίνουν τη συστηματική και αναλυτική μελέτη της γλώσσας, που εκτείνεται από τις χειρονομίες του λόγου μέχρι την οργάνωση και τη δομή των λέξεων, των προτάσεων και του νοήματος, ενώ ερευνούν επίσης τη χρήση και την εφαρμογή γλωσσικών θεωριών σε ένα διεπιστημονικό πλαίσιο που καλύπτει κλάδους όπως η φιλοσοφία, η ψυχολογία, η ανθρωπολογία, τα παιδαγωγικά και η λογοτεχνία.

0_deree12.jpg

Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι προετοιμασμένοι για ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, ακολουθώντας επιτυχημένη σταδιοδρομία σε κλάδους όπως η διδασκαλία, η επιμέλεια κειμένων, η δημοσιογραφία, οι δημόσιες σχέσεις, η μετάφραση και άλλα.

 

Graphic Design

Τέλος, αν από το σχολείο κιόλας ανακάλυψες την καλλιτεχνική σου φλέβα και έχεις πάθος με την αισθητική, τα γραφιστικά, την τυπογραφία και το design εν γένει, μια λαμπρή καριέρα στο Graphic Design σε περιμένει, επιλέγοντας το αντίστοιχο major του Deree. Το BA στο Graphic Design συνδυάζει τη θεωρία, τη δημιουργική διαδικασία και τις νέες τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της κριτικής σκέψης, αλλά και των δεξιοτήτων επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για τους νέους επαγγελματίες του κλάδου.

ghaphicdesign.jpg

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα όπως Ιστορία Τέχνης από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα και προσφέρονται διάφορα courses σε θεματικές όπως οι Οπτικές Τέχνες, η Επικοινωνία και το Management, ενώ στα πρακτικά μαθήματα περιλαμβάνονται η Τυπογραφία, το Branding and Packaging, το Web Design και άλλα πολλά.

0_deree5.jpg

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Graphic Design θα είναι σε θέση μετά το πέρας των σπουδών τους να συνεχίσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή να ακολουθήσουν καριέρα σε εταιρίες design και branding, διαφημιστικές εταιρείες, συμβουλευτικές design, εκδοτικούς οίκους, εταιρίες Web Design, αλλά και στο δημόσιο τομέα ή το χώρο του πολιτισμού.