«Ζωντανεύουμε τις σχολές μας! Θέλουμε να γίνουμε ξανά φοιτητές!»


Χθες, Δευτέρα 29/3, πραγματοποιήθηκε στο ΑΠΘ η πρώτη δια ζώσης υπαίθρια διάλεξη του συλλόγου φοιτητών Ιστορίας και Αρχαιολογίας με θέμα: «Η Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου και η ιστορία του ΑΠΘ» με τον καθηγητή κ. Γιώργο Αντωνίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε δια ζώσης μάθημα από τον σύλλογο φοιτητών Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ, με συμμετοχή καθηγητών και φοιτητών. Ο σύλλογος μας κινείται σε μία κατεύθυνση ζωντανεύοντας των σχολών μας, με δράση όπως αυτή γιατί δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θέλουμε να γίνουμε φοιτητές ξανά, να επιστρέψουμε στα Πανεπιστήμια μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Ζωντανεύουμε τις σχολές μας! Θέλουμε να γίνουμε ξανά φοιτητές! Απέναντι στην πολιτική που εδώ και ένα χρόνο κρατάει τις σχολές μας κλειστές και υποβαθμίζει διαχρονικά τις σπουδές μας, οι φοιτητές του Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΑΠΘ επανοικειοποιουνταί το χώρο τους, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δε συμβιβάζονται με το πανεπιστήμιο που μας ετοιμάζουν. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και τους καθηγητές που ανταποκρίθηκαν με θέρμη, στο εγχείρημα».

akaassa.jpg

 

aaksla.jpg

 

apkts.jpg