Η ημερομηνία διεξαγωγής, το πρόγραμμα και οι ομιλητές


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και η Ένωση Αιτολοακαρνάνων Πανεπιστημιακών διοργανώνουν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 – 20:00 Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση, για την Πανδημία από τον Κορωνοϊό Covid-19.

Στην Εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές οι Καθηγητές:  Ιωάννης Τούντας (Ιατρικής ΕΚΠΑ),  Δημοσθένης Μπούρος (Ιατρικής ΕΚΠΑ),  Χαράλαμπος Γώγος (Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών),  Οδυσσέας – Ιωάννης Ζώρας (Ιατρικής και π. Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης – Πρόεδρος ΕΑΠ),  Ιωάννης Καλαβρουζιώτης (Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΑΠ), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα, όπως «Η Ιστορία των Πανδημιών», «η Απειλή της Παραπληροφόρησης», «η Πανδημία του SARS-COV2: Παρόν και Μέλλον», «οι Ογκολογικοί Ασθενείς την Εποχή της Πανδημίας» αλλά και «η Ανώτατη Εκπαίδευση στην Εποχή της Πανδημίας».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, κ. Άρης Τριβλής και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, κ. Παντελής Παπαθανάσης. Συντονίζει, ο Κοσμήτορας της ΣΘΕΤ ΕΑΠ, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.  Η Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι επίσημο Κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube.

Ακολουθεί το αναλυτικό Πρόγραμμα της Εκδήλωσης:

prek.jpg