Η αντίστροφη μέτρηση για τη προθεσμία έχει ήδη αρχίσει


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα υποτροφιών του QEII Academy for Leadership in International Affairs στο Chatham House στο Λονδίνο!

Το ΙΣΝ υποστηρίζει ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην παγκόσμια διακυβέρνηση (Global Governance) και απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες. Οι υπότροφοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην έρευνα που πραγματοποιείται στο Chatham House και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα “Leadership Programme” της Ακαδημίας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών «Stavros Niarchos Foundation Academy Fellowship» 2021 στο Queen Elizabeth II Academy του Chatham House στο Λονδίνο παραμένει ανοιχτή.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προσφέρει σε ανερχόμενες ηγετικές προσωπικότητες από διάφορους τομείς, που βρίσκονται στα μέσα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους, τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να προσφέρουν λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα.

Το Chatham House αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό think tank οργανισμό που ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) υποστηρίζει το έργο του Chatham House, για περισσότερο από μία δεκαετία. To 2017, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ορόφου «Stavros Niarchos Foundation Floor at Chatham House», παρουσία του Πρίγκιπα Ερρίκου της Ουαλίας, καθώς και της νέας Πτέρυγας ΙΣΝ.

Μάθε περισσότερα σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και δήλωσε αίτηση online μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ.