Το perfectenglish έχει τη λύση με  ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!


Και με ειδική προσφορά ενάντια στην κρίση

Χτυπάμε και την οικονομική κρίση με μια απίστευτη προσφορά, με την οποία προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν τέλεια Αγγλικά!

Για εγγραφές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου όλες οι τάξεις των Αγγλικών 55 ευρώ (C2 60 ευρώ).
Χωρίς κόστος εγγραφής και χωρίς καμιά κρυφή χρέωση!

Αν δεν ξέρεις, καθόλου Αγγλικά, μη στενοχωριέσαι! Ποτέ δεν είναι αργά! Μάθε τα από την αρχή σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον!

Αν τα ξέρεις "τσάτρα πάτρα", βελτίωσέ τα γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς άγχος!

Αν θέλεις να τελειοποιήσεις τα Αγγλικά σου, μάθε τα από τον ειδήμονα της αγγλικής γλώσσας, DB James (Dr Demetris Bogiatzis) που διδάσκει τα επίπεδα C1 (Advanced) και C2 (Proficiency)!

Αν τα κατανοείς, όταν τα διαβάζεις, αλλά δεν τα μιλάς, μάθε να τα μιλάς με άνεση και αυτοπεποίθηση στην τάξη που αντιστοιχεί στο επίπεδό σου ή στο conversation class!

Αν πραγματικά θέλεις να λυθεί η γλώσσα σου στα Αγγλικά και το επίπεδό σου είναι ανώτερο από του B2 (Lower), to Conversation 
Class αποτελεί τη λύση που θα απογειώσει τον προφορικό σου λόγο!

Αν θέλεις να αποκτήσεις τέλεια προφορά, μπορείς να το κάνεις στο conversation class, το οποίο έχει ενσωματωμένες ασκήσεις προφοράς!

Αν θέλεις να αποκτήσεις πιστοποίηση, μπορείς να την εξασφαλίσεις! Το perfectenglish είχε την προηγούμενη χρονιά 100% επιτυχία στο Proficiency, στο ALCE και στο Lower!

Εγγύηση

Διευθυντής σπουδών είναι ο D. B James (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής), ο οποίος διαθέτει τεράστια πείρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους Έλληνες ενηλίκους σπουδαστές, είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (ΗΠΑ), δύο διδακτορικών, ένα στη λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο TCU στις ΗΠΑ και ένα στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, εξεταστής Lower και Proficiency για 15 χρόνια, συγγραφέας έξι βιβλίων Αγγλικών και ένας από τους καλύτερους γνώστες και χρήστες της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο.

Για πληροφορίες και εγγραφές τηλεφωνήστε μας πρώτα στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η διεύθυνσή μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Οι ώρες που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και εξυπηρετούν τις ανάγκες της ανάρτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων για το επίπεδό σας. 

Το perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και αποτελεί μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, Harmony Coaching, Harmony & Creativity Retreats - Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,  Instituto de Español Armonía y Creatividad).

Το perfectenglish έφτιαξε τη δική του ομάδα στο facebook. Για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την αγγλική και την αμερικάνικη κουλτούρα, μπορείτε να γίνετε μέλη της, αφού κάνετε κλικ εδώ.