Το πιο παιχνιδιάρικο φεστιβάλ ολοκληρώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 15/12.


Πώς χρηματοδοτώ ένα video game; Ποιους κινδύνους και ποιες δεσμεύσεις κρύβει το funding; Πώς κατοχυρώνω την ιδέα μου; Ποιο είναι το target group στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι μου; Πώς το κάνω featured στο Play Store; Πώς επιλέγω το πιο κατάλληλο κανάλι για να το προωθήσω; 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις frequently asked questions που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει ή σε απασχολούν αν είσαι επαγγελματίας των games, designer ή developer, και θέλεις να προωθήσεις το παιχνίδι σου στην αγορά.

Την Παρασκευή 15/12 θα βρεις όλες τις απαντήσεις στο GiG-ignite, την 4η -last but not least- ενότητα του Get into Games, αφιερωμένη στο gaming και την επιχειρηματικότητα, που στεγάζεται στο Innovathens powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
Ομιλητές-experts από τους χώρους του gaming, των επιχειρήσεων, του marketing και όχι μόνο, θα λύσουν όλες σου τις απορίες!

Οι 3 κεντρικές θεματικές ενότητες που θα απασχολήσουν αυτή τη συνάντηση είναι: νομικό πλαίσιο (πνευματικά δικαιώματα, πατέντες, creative commons), business (pricing, partnerships, funding και διεθνής αγορά) και marketing (κοινό, πλατφόρμες).

*Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Stay tuned!

*Όλες οι ενότητες του Get into Games διοργανώνονται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ).

Info

Πότε: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Ώρες: 17.00-21.00

Πού: INNOVATHENS, Αεριοφυλάκιο 2, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, www.innovathens.gr

Είσοδος ελεύθερη

GIG IGNITE_ posterA3_DIGITAL.jpg