-Για όλους τους μαθητές που προήχθησαν στη Β΄Λυκείου με βαθμό 17 και άνω

-Για όλους τους μαθητές που προήχθησαν στη Α΄Λυκείου με βαθμό 18 και άνω


Υποτροφίες απο τα φροντιστήρια Πουκαμισά (τα δίδακτρα Σεπτεμβρίου)

Για όλους τους μαθητές που προήχθησαν στη Β΄Λυκείου με βαθμό 17 και άνω
Για όλους τους μαθητές που προήχθησαν στη Α΄Λυκείου με βαθμό 18 και άνω

Επιπρόσθετα ο όμιλος το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2015 θα απονείμει το ακόλουθα βραβεία:                                                             

                                                        Βραβεία αριστείας

• Ο καλύτερος μαθητής μας της Α' Λυκείου από κάθε φροντιστήριο του Ομίλου, με κριτήριο την επίδοσή του στα διαγωνίσματα μας, επιβραβεύεται με έκπτωση 20% στα δίδακτρα της χειμερινής περιόδου της Β' Λυκείου.
*Απαραίτητες προϋποθέσεις η παρακολούθηση του συνόλου των μαθημάτων του  βασικού προγράμματος σπουδών της Α' Λυκείου, ο μέσος όρος της  βαθμολογίας στα διαγωνίσματα να είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 17 και οι απουσίες στο σύνολο των διαγωνισμάτων του ετήσιου προγράμματος να μην υπερβαίνουν τις δύο (2).
• Οι πρωτεύσαντες μαθητές μας της Α' Λυκείου στα διαγωνίσματα μας από όλα τα φροντιστήρια του Ομίλου, οι οποίοι πληρούν τις προηγούμενες προϋποθέσεις, συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα (1) iPad mini.
• Ο καλύτερος μαθητής μας της Β' Λυκείου από κάθε φροντιστήριο του Ομίλου, με κριτήριο την επίδοσή του στα διαγωνίσματα μας, επιβραβεύεται με έκπτωση 20% στα δίδακτρα της χειμερινής περιόδου της Γ' Λυκείου.
*Απαραίτητες προϋποθέσεις η παρακολούθηση του συνόλου των μαθημάτων του βασικού προγράμματος σπουδών της Β' Λυκείου, ο μέσος όρος της Βαθμολογίας στα διαγωνίσματα να είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 17 και οι απουσίες στο σύνολο των διαγωνισμάτων του ετήσιου προγράμματος να μην υπερβαίνουν τις δύο (2).
• Οι πρωτεύσαντες μαθητές μας της Β' Λυκείου στα διαγω νίσματά μας από όλα τα φροντιστήρια του Ομίλου, οι οποίοι πληρούν τις προηγούμενες προϋποθέσεις, συμμετέχουν σε κλήρωση με κλήρωση με δώρο ένα (1) iPad mini.
• Οι τρεις μαθητές -ένας ανά κατεύθυνση (θετική, θεωρητική, Τεχνολογική I & II)- που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2015, από το σύνολο των φροντιστηρίων του Ομίλου, θα επιβραβευθούν με χρηματικό έπαθλο 1000€ ο καθένας.
*Απαραίτητη προϋπόθεση η παρακολούθηση του συνόλου των μαθημάτων του Βασικού προγράμματος σπουδών της θερινής και της χειμερινής περιόδου.
** Στον υπολογισμό των μορίων δεν λαμβάνονται υπόψη τα ειδικά μαθήματα και τα αθλήματα.

                                                  

                                              Βραβεία συνέπειας και βελτίωσης


• Οι μαθητές μας με τις λιγότερες απουσίες στα μαθήματα και τα διαγωνίσματά μας, από κάθε φροντιστήριο του Ομίλου, συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα (1) iPad mini.
*Απαραίτητη προϋπόθεση η παρακολούθηση του συνόλου των μαθημάτων του Βασικού προγράμματος σπουδών.
• Η Διεύθυνση και οι καθηγητές κάθε φροντιστηρίου του Ομίλου επιλέγουν τον μαθητή μας που παρουσίασε τη σημαντικότερη εκπαιδευτική βελτίωση, ανεξάρτητα από την επίδοσή του. Οι μαθητές αυτοί συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα (1) iPad mini.
*Απαραίτητη προϋπόθεση η παρακολούθηση του συνόλου των μαθημάτων του Βασικού προγράμματος σπουδών.
Η παράδοση των χρηματικών επάθλων και οι κληρώσεις  των iPad mini θα πραγματοποιηθούν στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2015

 

http://www.poukamisas.gr/