Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό D.O.M.I.


 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό D.O.M.I.

 

Προετοιμασία ενός χρόνου στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό D.O.M.I. για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα τμήματα Αρχιτεκτονικής και Α.ΤΕΙ!

 

Στη σημερινή εποχή, η δυνατότητα ενός νέου μαθητή να αναπτύξει τις κλίσεις του δυσχεραίνει κυρίως λόγω της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια. Ειδικά όταν πρόκειται για καλλιτεχνικές ανησυχίες η προσπάθεια εγκαταλείπεται πριν καν αρχίσει, διότι για την επιτυχία ενός μαθητή, που πρέπει να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του στα ειδικά μαθήματα σχεδίου, τα φροντιστήρια είναι διπλά.

 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός D.O.M.I. και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 D.O.M.I. , στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, δημιουργεί ένα τμήμα προετοιμασίας για τα μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου και δίνει δώρο μία Υποτροφία ενός  έτους σε έναν τυχερό Απόφοιτο Λυκείου, μετά από κλήρωση!

 

Το μαθήματα Ελεύθερο και Γραμμικό σχέδιο αποτελούν τα ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή τόσο στην Αρχιτεκτονική (Αθήνα και επαρχία) όσο και στα αντίστοιχα καλλιτεχνικά τμήματα Α.ΤΕΙ (Διακόσμηση, Γραφιστική, Συντήρηση Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων). Ανεξάρτητα όμως από την προετοιμασία για τις εξετάσεις τα μαθήματα σχεδίου αναπτύσσουν δεξιότητες και συμβάλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε μαθητή.

 

Ο τομέας art + design + computing του Εκπαιδευτικού Οργανισμού D.O.M.I., με την πολύχρονη εμπειρία και αγάπη στην καλλιτεχνική εκπαίδευση αλλά και την υποστήριξη των εξειδικευμένων καθηγητών του, εγγυάται ότι τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο και ουσιαστικότερο τρόπο, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να προχωρήσουν με επιτυχία στις σπουδές που επιθυμούν. 

 

Δηλώνετε συμμετοχή εδώ: www.artlab21.gr/sxedio/