Μαθήματα φιλοσοφίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Από 26 Μαϊου ξεκινάνε τα μαθήματα...

Κείμενο: Κωνσταντίνα Μητροπούλου

Στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών λαμβάνει χώρα η διοργάνωση του πέμπτου κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων βραχείας διάρκειας για ενήλικες πολίτες με αντικείμενο τη φιλοσοφία, το ρόλο της στην καθημερινή ζωή και το αξιακό σύστημα της κοινωνίας. 

Τα μαθήματα θα γίνουν από 26 Μαϊου ως 5 Ιουλίου και η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Ο κύκλος των μαθημάτων αφορά στα εξής πεδία:

- Φιλοσοφία και Σύγχρονη Προοπτική

- Επιστήμες και Τεχνολογία

- Πολιτισμός και Δημιουργία

- Πολίτης και Πολιτεία

Καθένας από τους τομείς περιλαμβάνει εβδομαδιαία μαθήματα, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους φιλοσοφικού ενδιαφέροντος και εργαστήρια (workshops) και διαρθρώνεται στη βάση επιμέρους θεματικών ενοτήτων μεταξύ των οποίων οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επιλέξουν αυτές που τους ενδιαφέρουν και να καταρτίσουν το δικό τους πρόγραμμα.

Όλα τα μαθήματα και τα εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε όλο τον ενήλικο πληθυσμό.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30/04/2014.

Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, 11:00-13:00 και 17:00-19:00 στα τηλέφωνα: 210 3689596 και 210 3689598.

Πρόσκληση και αίτηση για εκπαιδευόμενους

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευόμενους.

Αίτηση συμμετοχής για εκπαιδευόμενους στο www.platoacademy.gr.