18 ημέρες μετά το τροχαίο που του στοίχησε τη ζωή


Μία νέα είδηση σχετικά με τον πανάκριβο σταυρό και το κινητό του Mad Clip που εξαφανίστηκαν τη μέρα που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο, έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, βρέθηκε ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του Mad Clip, 18 ημέρες μετά το δυστύχημα.

Mad Clip

Ο Mad Clip σε νυχτερινή έξοδο το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το πρωί της Δευτέρας έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ. Εκεί βρέθηκε κι ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Παναγιώτης Μαδιάς, αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.

Όπως είπε ο κ. Μαδιάς στο T-Live: «Ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει».

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για την αυτοψία του αυτοκινήτου του Mad Clip

Στο T-live προβλήθηκαν οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο του Mad Clip, μετά το τροχαίο. Όπως είναι ξεκάθαρο, η ζημιά στο όχημα το οποίο είχε υλικά κατασκευής που αντέχουν σε γερές προσκρούσεις, είναι αδιανόητη!

Παράλληλα στην ΕΛΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται από την ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή