Η απάντηση του Μπόρις Τζόνσον


Λεκτικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νίκι Μινάζ και τη βρετανική κυβέρνηση.

Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα της ράπερ στο Twitter το οποίο ανέφερε πως ξαδερφός της δε θα κάνει το εμβόλιο γιατί οι όρχεις ενός φίλου του που εμβολιάστηκε πρήστηκαν, είναι ανίκανος και η αρραβωνιαστικιά του ακύρωσε τον γάμο.

«Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δε θα κάνει το εμβόλιο, γιατί ο φίλος του που το έκανε έμεινε ανίκανος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Ο φίλος του επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικές εβδομάδες, τώρα το κορίτσι ακύρωσε τον γάμο. Οπότε προσευχηθείτε και βεβαιωθείτε πως είστε σίγουροι για την απόφασή σας, όχι εκφοβισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκι Μινάζ.


Στην ανάρτηση της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας αντέδρασε και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, σχολιάζοντας: «Δεν είμαι εξοικειωμένος με τη δουλειά της Νίκι Μινάζ όπως ίσως θα έπρεπε. Ωστόσο είμαι εξοικειωμένος με τη Νίκι Κανάνι, σούπερσταρ γιατρό του Μπέξλεϊ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά σας και θα σας πει ότι τα εμβόλια είναι υπέροχα και όλοι πρέπει να τα κάνουν. Οπότε προτιμώ να ακούσω την Νίκι Κανάνι».

Το δικό του χιουμοριστικό σχόλιο για το viral tweet έκανε και ο Τζίμι Κίμελ δηλώνοντας: «Αν οι όρχεις σου πρήστηκαν, η ερώτηση δεν είναι αν έκανες το εμβόλιο, είναι τι άλλο έκανες στην περιοχή αυτή φίλε;».


«Μιας και δεν ξέρετε για μένα, είμαι μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ»


Η Νίκι Μινάζ μετά τις δηλώσεις του Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε με ένα νέο tweet. Ηχογράφησε ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Πήγα σχολείο με την Μάργκαρετ Θάτσερ και μου είπε καλά πράγματα για εσάς. Θα ήθελα να σας στείλω το portfolio με τη δουλειά μου μιας και δεν με ξέρετε. Είμαι μία μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ».

Μετά τους κεραυνούς που δέχθηκε στα social media η διάσημη ράπερ τα μάζεψε και δήλωσε πως θα εμβολιαστεί για να ξεκινήσει την περιοδεία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή