Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν σκοτωθεί ο καλλιτέχνης


Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ανέβει στο κανάλι Sport Game στο YouTube. Δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γνωστού τράπερ!

Όπως φαίνεται στο βίντεο τα αυτοκίνητα είναι δίπλα δίπλα και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Tο αυτοκίνητο του Μad Clip είχε μείνει πίσω αλλά μετά ανέπτυξε ταχύτητα και ξεπέρασε το άλλο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μπήκε στη μοιραία στροφή και σκοτώθηκε!

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα.

Όπως αναφέρεται, στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ έγινε μία άμορφη μάζα σιδερικών

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip/ Φωτογραφία ndp
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή