Τον εγκατέλειψε όταν ήταν -μόλις- οκτώ ετών


Συγχώρησε τη μητέρα του, παρότι τον εγκατέλειψε στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών και μάλιστα, πόζαρε μαζί της στο Instagram.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Hugh Jackman, η Grace McNeil τον είχε εγκαταλείψει με τα τέσσερα αδέρφια του και τον πατέρα τους στην Αυστραλία, όταν εκείνος ήταν οκτώ ετών, χωρίς καν να τους πει «αντίο» κι επέστρεψε στην πατρίδα της, την Αγγλία.

Αν και μετά το διαζύγιο των γονιών του μπορούσε να μετακομίσει μαζί της, εκείνος έμεινε με τον πατέρα του και τους αδερφούς του στο Σίδνεϋ, ενώ οι αδερφές του μετακόμισαν στη Μεγάλη Βρετανία.

Hugh Jackman

Παρά τη μητρική... εγκατάλειψη ο Hugh Jackman έγινε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη /Φωτογραφία AP Images

«Θυμάμαι πως είχε μια πετσέτα στο κεφάλι της και είπε απλά "γεια". Πρέπει να ήταν ο τρόπος της για να πει αντίο. Πήγα στο σχολείο κι όταν επέστρεψα δεν ήταν κανείς εκεί. Την επόμενη μέρα δεχτήκαμε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία και μάθαμε ότι ήταν εκεί. Ο μπαμπάς κάθε μέρα προσευχόταν να επιστρέψει», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Όλα αυτά όμως ανήκουν εδώ και χρόνια στο παρελθόν. «Της μίλησα αρκετά και κατάλαβα ότι πάλευε πολύ σκληρά. Μετά τη γέννησή μου μπήκε σε νοσοκομείο και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμία στήριξη. Πλέον έχουμε συμφιλιωθεί, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ήμουν πάντα συνδεδεμένος μαζί της, έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Ποτέ δεν ένιωσα ότι δε με αγαπούσε, ακόμα κι όταν έφυγε», είπε ο 52χρονος σήμερα κινηματογραφικός σταρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή