Γυναίκα ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε όταν ήταν μόλις 12 ετών


Μία γυναίκα κατέθεσε μήνυση σεξουαλικής κακοποίησης κατά του διάσημου μουσικού Bob Dylan, ισχυριζόμενη ότι την κακοποίησε το 1965, όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών!

Η μηνυτήρια επιστολή αναφέρει πως ο Dylan της έδωσε ναρκωτικά κι αλκοόλ, ενώ κατάφερε να δημιουργήσει συναισθηματικό δεσμό μαζί της, με αποτέλεσμα να την κακοποιεί περισσότερες από μία φορές και σε διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

Bob Dylan Λονδίνο

Ο Bob Dylan το 1965 στο Λονδίνο /Φωτογραφία AP Images

Το όνομα της γυναίκας παραμένει μυστικό, αφού αναφέρεται με τα αρχικά J.C., χωρίς να αποκαλύπτονται σχετικές λεπτομέρειες για το πρόσωπό της.

Σε σχετική ανακοίνωση εκπρόσωπος του Dylan, χαρακτήρισε τις κατηγορίες ως ψευδείς και ότι θα αντιμετωπιστούν ανάλογα μέσω της νομικής οδού.

Bob Dylan

Η J.C. κατέθεσε τη μήνυση βάση του νόμου κατά της παιδικής κακοποίησης της Νέας Υόρκης που ψηφίστηκε το 2019 κι αναστέλλει την παραγραφή συγκεκριμένων αδικημάτων για δύο χρόνια. Η προθεσμία κατάθεσης της συγκεκριμένης καταγγελίας ήταν το Σάββατο και κατατέθηκε μόλις την Παρασκευή!

Η καταγγελία κατά του Bob Dylan αναφέρει ότι το θύμα κακοποιήθηκε αρκετές φορές, σε περίοδο έξι εβδομάδων, από τον Απρίλιο έως και τον Μάϊο του 1965 και πως o Dylan χρησιμοποίησε απειλές σωματικής βίας «σημαδεύοντας το θύμα ψυχικά και συναισθηματικά έως και σήμερα».

Bob Dylan

Ο 80χρονος σήμερα Dylan είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της ροκ σκηνής /Φωτογραφία AP Images

Η μηνυτήρια επιστολή αναφέρει το ξενοδοχείο Hotel Chelsea στη Νέα Υόρκη ως το μέρος που συνέβησαν αρκετές από τις κακοποιήσεις του τραγουδιστή προς την J.C.

Η καταγγελία αναφέρει επίθεση, βιαιοπραγία, παράνομη κράτηση και ψυχική δυσφορία.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Dylan είναι το Like a Rolling Stone

Πραγματικός ύμνος το Knockin" on Heaven"s Door
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή