Τι αποκαλύπτει η ίδια στο star.gr για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα


 

Η Georgina Panou θα μπορούσε να αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή της Σταχτοπούτας: από σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά sushi bars και στέκια της Γλυφάδας, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι! Μάλιστα, το single της με τίτλο «Μόνο Εμένα» κάνει θραύση στο YouTube, καθώς μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες, κάτι που σπάνια καταφέρνει πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης.

«Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, η μουσική αποτελούσε πάντα σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου. Από μικρή είχα πολλές τραγουδίστριες ως πρότυπα και πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή που θα γίνω κι εγώ μία από αυτές. Έκανα μαθήματα φωνητικής από νεαρή ηλικία και προσπαθούσα να βελτιώσω τις φωνητικές μου ικανότητες. Τότε ξεκίνησα να εξασκούμαι και να “ανεβάζω” covers στο Instagram, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα να μαθαίνω πλήκτρα», λέει η ίδια στο star.gr.

Το όνειρο για την ταλαντούχα και όμορφη τραγουδίστρια άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και στελέχη της εταιρείας πήγαν για φαγητό στο μαγαζί που εργάζεται η Georgina. Η ίδια περιγράφει: «το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε εντελώς απρόσμενα και τυχαία. Ήταν ένα μεσημέρι που, ενώ βρισκόμουν στο χώρο εργασίας μου, εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας που έχει την αλυσίδα των συγκεκριμένων καταστημάτων και με ρώτησε αν τραγουδάω. Αφού του είπα “ναι” μου είπε να τραγουδήσω. Στην αρχή δίσταζα και ντρεπόμουν, αλλά τελικά τραγούδησα. Αφού τελείωσα ένα ρεφραίν μου λέει “ok, αύριο θα πας να σε δει ο κ. Γιώργος Αρσενάκος”. Όλο το βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ από την αγωνία μου! Το επόμενο μεσημέρι πήγα στην Panik όπου γνωρίστηκα με τον κ. Αρσενάκο και το team της εταιρείας, είδα κι άλλους καλλιτέχνες, χαιρόμουν απίστευτα που ήμουν εκεί, έβγαζα φωτογραφίες… Εκεί έμαθα πως ο κ. Αρσενάκος με άκουσε που τραγουδούσα στους συναδέλφους μου και επειδή τυγχάνει να έχει φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία, μίλησαν και κανόνισαν το ραντεβού».

«Όταν κυκλοφόρησε το “Μόνο Εμένα”, που έχει γράψει ο OGE και σκηνοθετήσει ο Γιώργος Μπενιουδάκης, η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κυκλοφόρησα το πρώτο μου τραγούδι, ότι υπάρχει στο YouTube και ότι έχει τόσα πολλά views! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που το αγκάλιασε!», λέει η Georgina και αποκαλύπτει πως έχει ήδη ετοιμάσει άλλα δύο τραγούδια, καλοκαιρινού και χορευτικού στυλ, ένα εκ των οποίων θα βγει μαζί με music video, ενώ παράλληλα είναι σε συζητήσεις και για live εμφανίσεις.

Όσο για το τι συμβουλεύει τα νέα παιδιά όπως εκείνη που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι; «Θα δώσω τις συμβουλές που εφαρμόζω κι εγώ στη ζωή μου! Να ακολουθούν τα όνειρά τους όποια κι αν είναι αυτά και όσο δύσκολα μπορεί να τους φαίνονται, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και τι ρόλο μπορεί να παίξει η τύχη. Επίσης, θα τους έλεγα να μην τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία, να έχουν πείσμα, να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην επηρεάζονται από άλλους παράγοντες. Στα παιδιά που ήδη κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική όπως εγώ, θα ήθελα να πω να συνεχίσουν να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο και να ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να βελτιώνονται και να εξελίσσουν το ταλέντο τους, είτε κάνοντας μαθήματα φωνητικής, είτε μαθαίνοντας κάποιο μουσικό όργανο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή