Ο 39χρονος πυγμάχος εκτελέστηκε στη Βάρη


 

Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής του Τάσου Μπερδέση. Ο 39χρονος πυγμάχος εκτελέστηκε το πρωί της Δευτέρας (31/05), επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τα αγαπημένα του πρόσωπα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια μαζί τους.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality Survival. Είχε αναδειχτεί νικητής, ενώ είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή, αφού ήταν ζευγάρι, μιας και ήταν ζευγάρι με την πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Ορισμένοι διάσημοι φίλοι του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με συγκινητικά μηνύματα μέσω των social media.

Ο Γιώργος Μανίκας αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Τάσο Μπερδέση

Ο Γιώργος Μανίκας αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Τάσο Μπερδέση

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Μανίκας. Ανήρτησε ένα βίντεο στα Instagram stories σχολιάζοντας: «Όποτε είχα πρόβλημα ήσουν εκεί. Και αυτό δε θα το ξεχάσω αδερφέ μου! Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω, αλλά θα προσέχω τους δικούς σου. Το υπόσχομαι.»


Κώστας Σόμμερ: «Καλό ταξίδι ψυχάρα»

Το δικό του «αντίο» στο γνωστό πυγμάχο θέλησε να πει και ο Κώστας Σόμμερ με τον οποίο είχε γνωριστεί όταν εκείνος παρουσίαζε το Survival Secret. Ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Καλό ταξίδι ψυχάρα»!

«Καλό ταξίδι ψυχάρα» ευχήθηκε ο Κώστας Σόμμερ στον 39χρονο πυγμάχο

«Καλό ταξίδι ψυχάρα» ευχήθηκε ο Κώστας Σόμμερ στον 39χρονο πυγμάχο


To «αντίο» της Φιλίτσας Καλογεράκου

To Survival Secret είχε γίνει αφορμή για να γίνουν πού καλοί φίλοι ο Τάσος Μπερδέσης και η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η ταλαντούχα ηθοποιός συγκλιονισμέννη από τον θάνατό του έγραψε στο Instagram: «Σήμερα έφυγε άδικα ένας καλός φίλος, ένα καλό παιδί... Τάσο φιλαράκι καλό ταξίδι, θα σ αγαπάμε πάντα ????????????».

«RIP», σχολίασε κάτω από τν κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στη συνέχεια στο Instagram.

Συγκλονισμένη η Φιλίτσα Καλογεράκο από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Συγκλονισμένη η Φιλίτσα Καλογεράκο από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση
Μαρία Ματσούκα: «Καλό Ταξίδι Φίλε μας»

Η Μαρία Ματσούκα με τη σειρά της θέλησε να ευχηθεί καλό ταξίδι στον Τάσο Μπερδέση που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

«Τάσο μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Εμείς ξέρουμε τι άνθρωπος ήσουν. Καλό Ταξίδι Φίλε μας», ανέφερε κάτω από τη φωτογραφία αγκαλιά με τον πυγμάχο αλλά και την Πηγή Δεβετζή.

Η Μαρία Ματσούκα ανέφερε πως ο Τάσος Μπερδέσης θα είναι πάντα στην ψυχή της

Η Μαρία Ματσούκα ανέφερε πως ο Τάσος Μπερδέσης θα είναι πάντα στην καρδιά της

Πηγή Δεβετζή: «Ήσουν πάντα μαχητής»

Ο Τάσος Μπερδέσης και η Πηγή Δεβετζή μοιράζονταν την αγάπη για τον αθλητισμό. Η Πηγή σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του συγκίνησε τους followers της γράφοντας στο post που ανήρτησε στο Instagram. «Καλό ταξίδι Τασούλη. Ήσουν παλικάρι και πάντα μαχητής.Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Μαχητή χαρακτήρισε η Πηγή Δεβετζή τον Τάσο Μπερδέση

Μαχητή χαρακτήρισε η Πηγή Δεβετζή τον Τάσο Μπερδέση
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή