Η Ματίλντα, η Γκρέις, ο Χόμπι και τα άλλα τα παιδιά...


Για χρόνια καθήλωναν το κοινό στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον κόσμο, με το υποκριτικό ταλέντο, τις γλυκές φατσούλες και το μπρίο τους.

Πολλά από τα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ που απασχολούσαν για χρόνια τα έντυπα με τις εκτός οθόνης συμπεριφορές και τις... αταξίες τους, αποσύρθηκαν από τα φώτα βρίσκοντας την πολυπόθητη ισορροπία στις ζωές τους.

Τι κάνουν σήμερα 6 από τα πιο γνωστά παιδάκια της μικρής και μεγάλης οθόνης.

Angus T. Jones

Για δέκα χρόνια ο Angus T. Jones ήταν ο... μισός άντρας στη σειρά Two And A Half Men

Angus T. Jones, Two And a Half Men (2003 – 2012)

Ήταν μόλις δέκα ετών όταν πήρε τον ρόλο του Jake Harper στην κωμική σειρά που απολαμβάνουμε κι από το STAR, το διάσημο Two And A Half Men. Μέσα στα χρόνια έφτασε να παίρνει 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ωστόσο το 2012 έφυγε από τη σειρά, ρίχνοντας «βόμβα» στην τηλεοπτική πιάτσα του Χόλιγουντ. Έχοντας αφήσει πλέον την υποκριτική, πλέον ο Angus T. Jones εργάζεται σε εταιρεία παραγωγής, αφήνοντας πίσω του την προβολή.

H «Νταντά» είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρή Grace που μετά έγινε... κόρη της!

Madeline Zima, «Η Νταντά» (1993 - 1999)

Αναμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη κόρη της οικογένειας Σέφιλντ στη σειρά «Η Νταντά», ήταν και η νεότερη. Μπορεί στα 35 της η Madeline Zima να μην είναι τόσο διάσημη όσο την έκανε ο ρόλος της Grace τη δεκαετία του ’90, ωστόσο συνεχίζει και σε μεγαλύτερη ηλικία να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές. Τελευταία την είδαμε στο The Vampire Diaries.

Jeremy Jackson

Ως γνήσιος... γιος του David Hasselhoff είχε μεγάλη αδυναμία στη θάλασσα ο έφηβος Hobbie

Jeremy Jackson, Baywatch (1991 - 1999)

Ο Jeremy Jackson που πρωταγωνίστησε στο Baywatch ως ο Hobbie, ο τηλεοπτικός γιος τους David Hasselhoff, αντιμετώπισε τους δικούς του δαίμονες από πολύ μικρή ηλικία. Αφού έφυγε από τη σειρά λόγω της μάχης του με απαγορευμένες ουσίες, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Μάλιστα, το 2011 συμμετείχε στην εκπομπή Celebrity Rehab για τον εθισμό του στα στεροειδή. Αλλά τα προβλήματα δε σταμάτησαν εκεί: ο ηθοποιός πάλεψε με την κατάθλιψη κι ένα σκάνδαλο γύρω από το «ροζ» βιντεάκι του. Πλέον ασχολείται με το εμπόριο ένδυσης.

Michael Fishman

H Roseanne Barr είχε τρελή αδυναμία στον... μπουλούκο Michael που υποδύθηκε το στερνοπούλι της στη σειρά

Michael Fishman, Roseanne (1988 - 1997)

Τον γνωρίσαμε ως τον γιο της Roseanne Bar στη δημοφιλή σειρά Roseanne. Αφού τελείωσε με τον ρόλο του D.J., ο Fishman επέστρεψε στην κανονικότητα και τις σπουδές του στο Orange County High School of The Arts. Όμως το μικρόβιο το ηθοποιού δεν τον άφησε ποτέ. Μετά από χρόνια επέστρεψε στην αναβίωση της σειράς, όπου ήταν και παραγωγός. Παρά τη συμμετοχή του στην ταινία «Α.Ι. Τεχνητή Νοημοσύνη» του Spielberg, έχει απομακρυνθεί από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Elizabeth Berkley,

Η Berkley ήταν ο απόλυτος λόγος για να δουν τα αγοράκια τη σειρά Saved by the bell

Elizabeth Berkley, Saved by the bell (1989 - 1993)

Η Elizabeth Berkley ήταν έτοιμη να καταλάβει το Χόλιγουντ μετά τον ρόλο της 17χρονης καλλονής Jessie Spano στην εφηβική σειρά Saved by the bell, που έκανε τα αγοράκια να καρδιοχτυπούν όταν τη βλέπουν και τα κοριτσάκια να τη ζηλεύουν. Με τη συμμετοχή της στο ερωτικό θρίλερ «Showgirls» εκεί που η καριέρα της ετοιμαζόταν να απογειωθεί, λόγω των κακών κριτικών βρέθηκε στα… τάρταρα. Η πολύ ξανθιά και πολύ... καλιφορνέζα κατά καιρούς κάνει κάποιες εμφανίσεις σε σειρές και ταινίες, ωστόσο ασχολείται κυρίως με τη συγγραφή βιβλίων και το life coaching.

Η «Ματίλντα» άλλαξε τη ζωή της Mara Wilson για τα καλά

Mara Wilson, Matilda

Το 1996 έγινε διάσημη πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Ματίλντα». Τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο ενσάρκωσε η Mara Wilson, κάτι που τη δυσκόλεψε πολύ στη ζωή της, καθώς πάλευε για χρόνια να αποτάξει από πάνω της. Όπως δήλωσε η κοκκινομάλλα πρώην ηθοποιούς που είδαμε και σε ταινίες όπως το Mrs. Doubtfire, για πολλά χρόνια ένιωθε ότι ο κόσμος τη συμπαθούσε για τους ρόλους που είχε υποδυθεί σαν παιδί. Το 2000 αποφάσισε να αφήσει την υποκριτή και να ασχοληθεί με τη συγγραφή.

Δείτε όλα τα επεισόδια από το «Two And A Half Men» που προβάλλεται στο Star

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή