Νέος έρωτας για τον διάσημο ράπερ, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα


 

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Kim Kardashian από τον Kanye West. Το παγκοσμίου φήμης ανδρόγυνο με τα τέσσερα παιδιά ήταν από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον πλανήτη, αφού η συνολική τους περιουσία ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Κardashian και ο West παντρεύτηκαν πριν από επτά χρόνια, ενώ πριν λίγο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ο γάμος τους κλονίστηκε επειδή εκείνος την απάτησε.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την Kim, το οποίο έγινε γνωστό τον περασμένο Φεβρουάριο, ξέσπασε έντονη φημολογία πως ο Kanye βγαίνει κρυφά ραντεβού με την καλλονή Irina Shayk. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η πρώην σύντροφος του Bradley Cooper και μητέρα του παιδιού του έχει έρθει πολύ κοντά με τον διάσημο ράπερ.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την Kim λέγεται πως ο Kanye βγαίνει κρυφά ραντεβού με την καλλονή Irina Shayk.


Η Ρωσίδα καλλονή και ο Kanye West γνωρίζονται για πάνω από μια δεκαετία, από όταν η Irina συμμετείχε σε videoclip του Kanye West το 2010, ενσαρκώνοντας έναν… άγγελο.

Όσο για τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν έρθει κοντά, σύμφωνα με πληροφορίες: «Ο Kanye West βγαίνει μυστικά με την Irina Shayk», ενώ άλλος πληροφοριοδότης αναφέρει: « Δε νομίζω το ότι βγαίνουν είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή