«Με αγνοεί εντελώς» ισχυρίζεται ο 79χρονος Paul LeBlanc


Ο πατέρας του «Τζόι» από «Τα Φιλαράκια» ισχυρίζεται ότι ο γιος του, ο πρώην καρδιοκατακτητής Matt LeBlanc, άλλαξε με το που έγινε πλούσιος και διάσημος.

Ο 79χρονος βετεράνος πολέμου του Βιετνάμ, Paul LeBlanc εξομολογήθηκε στη βρετανική Sun ότι ο σταρ των Friends τον «ξέκοψε εντελώς» πριν από εννέα χρόνια μετά από έναν «ανόητο» καβγά. Μάλιστα, χρειάστηκε να μετακομίσει από το σπίτι του καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν έχει τη στήριξη του γιου του.

Τζόι Τα Φιλαράκια

Η ατάκα-πέσιμο του Τζόι «How you doin?» είναι από τις διασημότερες της τηλεοπτικής ιστορίας

«Ζω χωρίς καμία επαφή μαζί του εδώ και εννέα χρόνια και ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω τι συνέβη», είπε σε νέα του συνέντευξη. «Με ξέκοψε και με κλείδωσε έξω από το σπίτι μου για έναν εξευτελιστικό καβγά σχετικά με χρήματα και μια μοτοσικλέτα», δήλωσε.

Ο 79χρονος υποστηρίζει ότι η τεράστια οικονομική επιτυχία στην καριέρα του, ειδικά από τις δέκα σεζόν στα «Φιλαράκια», άλλαξαν τον χαρακτήρα του γιου του. «Το πρόβλημα είναι πως όταν κάποιος έχει λεφτά, δεν βρίσκεσαι στη ζωή του εκτός αν σε θέλει εκεί, και μπορεί να σε αφήσει απ" έξω», είπε ο Πολ. «Ο Ματ υπήρξε ασυνεπής απέναντί μου και θυμώνει εύκολα. Τη μια στιγμή είναι καλός, και την επόμενη θα σου κόψει τον λαιμό - δεν το εννοώ κυριολεκτικά», σημείωσε.

Ο LeBlanc το 2016 σε εκπομπή του CBS /Φωτογραφία AP Images

«Πλέον είμαι γέρος και ζω με τα χρήματα της κοινωνικής ασφάλισης. Αν δεν υπήρχαν οι οικονομίες μου, δε θα κατάφερνα να ζήσω. Μου έχει στείλει μόνο μια κάρτα γενεθλίων σε όλη τη ζωή μου. Του έστειλα μηνύματα, ένα ήταν φέτος που του έλεγα να βρεθούμε, και με αγνοεί παντελώς. Είναι εξευτελιστικό. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Matt ήταν πάντα "μαμάκιας" αλλά μεγαλώνουμε. Το μήνυμα που του στέλνω είναι να έρθει στα συγκαλά του πριν είναι αργά. Θα του λείψω όταν πεθάνω», πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού τόνισε στο Page Six ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, αφού: «Ο πατέρας του Matt εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του, όταν ήταν ακόμα νεογέννητος».

Σύμφωνα με τη Sun, ο Paul μπήκε ξανά στη ζωή του Matt όταν ήταν 8 ετών και τον επισκεπτόταν κάποια σαββατοκύριακα. Το 1998, όταν ο «Τζόι» έκανε τρελή επιτυχία με τους Friends, βοήθησε τον πατέρα του να αγοράσει ένα σπίτι στο Κολοράντο και του παρείχε ένα ποσό μηνιαίως.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή