Ο ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram


 

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν η διάσημη Καναδή ηθοποιός Έλεν Πέιτζ, ανακοίνωσε με μήνυμά της στα social media πως είναι transgender, non binary, δηλαδή δεν έχει φύλο αρσενικό ή θηλυκό και άλλαξε και το όνομά της από Έλεν σε Elliot.

elliot page

O Elliot Page με τη σύζυγό του Έμα Πόρτνερ σε κόκκινο χαλί το 2017 /Φωτογραφία AP Images

Πέντε μήνες μετά το coming out του, ο Elliot Page δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη του φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα του.

Στην ανάρτηση, ο 34χρονος ηθοποιός εμφανίζεται σε πισίνα με μαγιό βερμούδα, χωρίς μπλούζα και με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Elliot Page μας δείχνει το σώμα του, μετά τη μαστεκτομή που έκανε στο πλαίσιο της αλλαγής φύλου.

Δείτε την ανάρτηση του Elliot Page στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Τον περασμένο Μάρτιο, ο ίδιος μίλησε για την επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να νιώσει ότι πλέον έχει μια νέα ταυτότητα φύλου, αυτή που αναζητούσε εδώ και χρόνια.

«Ήθελα να μιλήσω για αυτό για διάφορους λόγους. Ήθελα να μοιραστώ πόσο πολύ άλλαξε τη ζωή μου. Επίσης ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι η επέμβαση αυτή όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι ήταν σωτήρια, και αυτό ισχύει για αναρίθμητες περιπτώσεις ανθρώπων», είχε πει σε συνέντευξή του στην στη Όπρα Γουίνφρεϊ και είχε τονίσει πως τα αποτελέσματα της επέμβασης τον έκαναν να νιώσει ελεύθερος από την «απόλυτη κόλαση της εφηβείας» ως κορίτσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή