Η JLo και ο ηθοποιός είχαν κρατήσει επαφή και μετά τον χωρισμό τους


 

Φρενίτιδα επικρατεί στους παπαράτσι για λίγες φωτογραφίες του πολυσυζητημένου ζευγαριού!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck τα ξαναβρήκαν. Πέραν 17 χρόνια από τότε που διέλυσαν τον αρραβώνα τους, αλλά ο έρωτας, απ΄ότι φαίνεται, δεν έσβησε ποτέ.

Σε νέες φωτογραφίς η 51χρονη λατίνα σταρ και ο 48χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκαν μαζί σε υπερπολυτελή βίλα στο Μαϊάμι, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John JLover (@johnjlover)

Μετά τη ρομαντική εξόρμηση στο σαλέ του Ben Affleck, οι δυο τους θέλησαν να απομονωθούν σε ένα σπίτι με τα φωτογραφικά κλικ να… παίρνουν φωτιά!

Μάλιστα, πρόσωπο από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη», ενώ άλλη πηγή υποστήριξε στο E!News πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τον χωρισμό τους, το 2004.

Υπενθυμίζεται, ότι η Jennifer Lopez πρόσφατα χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2017 και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Ο Ben Affleck από την άλλη μετά τον χωρισμό με την Lopez γνώρισε την Jennifer Garner και το 2005 την παντρεύτηκε. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Violet Affleck, τον Samuel Garner Affleck και τη Seraphina Rose Elizabeth Affleck. Το ζευγάρι χώρισε το 2018 και αιτία ήταν τα σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού του ηθοποιού.

Jennifer Lopez – Ben Affleck

Jennifer Lopez – Ben Affleck σε παλαιότερη εμφάνιση το 2003 / Φωτογραφία: Apimages
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή