Πέταξε τα ανδρικά ρούχα και είναι πλέον κουκλάρα


Η Σιλό, από τη μέρα της γέννησής της άρχισε να απασχολεί τον διεθνή τύπο καθώς ήταν και το πρώτο βιολογικό παιδί του Μπράντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Η 15χρονη σήμερα κοπέλα, είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έφερε τα υπέροχα χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της αλλά και επειδή της άρεσε να φοράει αγορίστικα ρούχα.

H Shiloh Jolie

H Shiloh Jolie

Πάντα εμφανίζονταν με ανδρόγυνο look και τα μαλλιά της ήταν πάντα αγορίστικα. Η Αντζελίνα μάλιστα στήριζε πάντα και τις επιλογές της κόρης της.

Η Angelina Jolie πριν 2 χρόνια με τα παιδιά της, Shiloh Jolie και Zahara Pitt

Η Angelina Jolie πριν 2 χρόνια με τα παιδιά της, Shiloh Jolie και Zahara Pitt

«Προτιμά την φόρμα, και τα κοστούμια. Της αρέσει να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Γι" αυτό έπρεπε να κόψουμε τα μαλλιά της. Της αρέσει να φοράει αγορίστικα ρούχα » είχε δηλώσει στο Us Weekly.

Και ο μπαμπάς της όμως είχε αποκαλύψει στο «People» πως η κόρη του θέλει να τη φωνάζουν Τζον ή Πίτερ.

Σήμερα η Σιλό είναι 15 χρονών και πλέον δεν έχει καμία σχέση με το αγοροκόριτσο που ξέραμε. Η έφηβη κοπέλα έχει μακρύνει τα μαλλιά της και έχει αποχωριστεί το ανδρικά ρούχα.

Η Σιλό όταν ήρθε στη ζωή του Brad και της Angelina το ζευγάρι είχε ήδη δύο παιδιά τον Μάντοξ και τη Ζαχάρα. Έναν χρόνο μετά οι «Brangelina» υιοθετήσαν τον Παξ και το 2016 απέκτησαν τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή