Πώς άλλαξε το πρόβλημα υγείας τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού


 

O γνωστός ράπερ συγκλονίζει κάθε φορά που μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε πρόσφατα.

Ο Mike φιλοξενήθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη κι εξομολογήθηκε το πως αντέδρασαν οι γονείς του αλλά κι ο ίδιος, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο.

«Δε με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δε με άκουγε κανείς. Πιεζόμουν κι ήθελα να μου φύγει. Δεν ήθελα να με δει κανείς, γιατί οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν πολύ βαριά. Δε μου το έδειξαν, αλλά θυμάμαι ο πατέρας μου που ήταν μαζί μου μέσα στον γιατρό, προχωρούσε και παραμιλούσε», είπε αρχικά.

Ελεωνόρα Μελέτη Mike

Ελεωνόρα Μελέτη & Mike στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα»

«Η μαμά επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο στο στήθος, είναι σκληρό καρύδι. Ο πατέρας μου είναι πιο φοβιτσιάρης. Η μάνα μου μού έλεγε "δεν είναι τίποτα αυτό για εσένα" και τα vibes που μου έδιναν ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να το ρίξω στο δράμα, πέρα από κάποιες στιγμές που λύγισα», πρόσθεσε φανερά συγκινημένος.

Στη συνέχεια σχολίασε την εμφάνιση της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στους ημιτελικούς της Γιουροβίζιον όπου εκπροσωπεί την Κύπρο, μιλώντας ιδιαίτερα τρυφερά για εκείνη. Αναφέρθηκε στη γνωριμία τους κι αποκάλυψε πως όταν έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, εκείνη στάθηκε στο πλευρό του. «Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή