Όσα είπε η εκπρόσωπος της Κύπρου στη «Φωλιά των Κου Κου»


Με δόξα και τιμή η Έλενα Τσαγκρινού προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον που θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της κυπριακής συμμετοχής, μίλησε με την ποπ τραγουδίστρια και τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη. Είναι όλοι μαζί… Έχω νιώσει πολλή αγάπη, το είχα ανάγκη», δήλωσε στις αποκλειστικές της δηλώσεις η τραγουδίστρια.

«Χτυπούσε τρελά η καρδιά μου… Είχα πολλή αγωνία», είπε για την παρουσία της στη σκηνή, αλλά και για την ανακοίνωση της πρόκρισής της.

«Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη λίγο πριν την εμφάνισή μου που δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω τη σκηνή», τόνισε η Έλενα, λέγοντας για τον μεγάλο τελικό «Πάμε για μια πολύ μεγάλη μάχη. Είναι δύσκολα κι ανταγωνιστικά, έχει πολύ καλά τραγούδια φέτος. Εύχομαι κι ελπίζω να πάμε πολύ καλά».

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή