Πολλοί Έλληνες celebrities επέλεξαν να παντρευτούν κρυφά


Πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz κατάφεραν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλησαν να προφυλάξουν αυτή την προσωπική τους στιγμή και τα κατάφεραν.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος

Φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα μία εβδομάδα πριν τη γέννηση της κόρης του τον Φεβρουάριο του 2015 στην αγαπημένη του Μονή Παναχράντου στην Άνδρο –εκεί μάλιστα βαπτίστηκε και η κόρη τους Μαρίνα με νονούς τα αδέρφια της- σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Μενεγάκη - Παντζόπουλος στα μπουζούκια

Η Ελένη και ο Μάκης στα μπουζούκια / Φωτογραφία: NDP

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος μαζί στα μπουζούκια

Η Ελένη και ο Μάκης σε νυχτερινή έξοδο στο μαγαζί όπου τραγουδούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου / Φωτογραφία: NDP

H Eλένη και ο Μάκης στη βάπτιση της κόρης τους Μαρίνας - Φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη και Μάκης full in love - Φωτογραφία: NDP

Μάλιστα, η Ελένη δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τον γάμο της με τον Μάκη, ούτε και έχουμε δει καμία φωτογραφία. Έναν χρόνο μετά, ωστόσο, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από το σπίτι του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος της είχε ετοιμάσει μια πάβλοβα με το κεράκι 1. Τότε η παρουσιάστρια είχε γράψει κάτω από την εικόνα ότι ήταν η πρώτη της επέτειος.

Καλλίδης - Μενεγάκη - Παντζόπουλος - Γκουντάρας - Καλιμούκου - Αλεξάνδρου

Φωτογραφία από το Instagram

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς / Φωτογραφία από το Instagram

Ο μυστικός τους γάμος έγινε στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2014. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος από τον επιχειρηματία και την αδελφή του Βαλεντίνη -η οποία έχει τη δική της επιχείρηση οργάνωσης γάμων και διακόσμησης με τη Βίκυ να μη γνωρίζει ακριβώς τι την περιμένει.

Η Βίκυ επέλεξε για τον γάμο το ιβουάρ φόρεμα του Lanvin, με μαύρη ζώνη του ίδιου οίκου και συνδύασε με τα αγαπημένα της Azzedine Alaia ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα με κορδόνια. Η ανθοδέσμη που κρατούσε ήταν ροζ παιώνιες.

Η ανθοδέσμη που κρατούσε στον γάμο της η Βίκυ Καγιά ήταν ροζ παιώνιες

Η ανθοδέσμη που κρατούσε η νύφη ήταν ροζ παιώνιες / Φωτογραφία από το Instagram

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς γάμος

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς μυστικός γάμος

Το ζευγάρι μόλις βγήκε από την εκκλησία / Φωτογραφίες: Instagram

Καγια νυφικό

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, έχοντας ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του. Μάλιστα την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο την ανέβασε η όμορφη Βίκυ στο Instagram έναν χρόνο μετά, στην πρώτη τους επέτειο.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας / Φωτογραφία από το Instagram

Στο Λος Άντζελες στις 26 Ιουνίου του 2014 έγινε ο γάμος του Απoστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη. Το γνωστό ζευγάρι που ήταν μαζί έξι χρόνια, ταξίδεψε στην Αμερική και παντρεύτηκε στο Beverly Hills με κουμπάρο τον καλό φίλο του Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο γνωστός ηθοποιός και η διάσημη φωτογράφος κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους και παρόλο που δεν έκρυψαν ποτέ ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι θέλησαν να κάνουν ένα γάμο διαφορετικό, από τα συνηθισμένα και με μια ρομαντική ματιά που απόλαυσαν πολύ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους, κυκλοφόρησαν ασφαλώς στα social media, με τη γνωστή φωτογράφο να εξομολογείται: «Σήμερα ήταν η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας….26/6/2014» και να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας γάμος Λος Άντζελες

Φωτογραφία: Instagram

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας παντρευτηκαν

Φωτογραφία: Instagram

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας Δημήτρης Γιαννέτος

Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα μετά τον γάμο τους με τον κουμπάρο τους Δημήτρη Γιαννέτο / Φωτογραφία: Instagram

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Γιώργος Ηλιάδης

«Σας την έσκασα», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη. Είχε ήδη χωρίσει και μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης, έμαθαν ότι παντρεύτηκε κρυφά, ο γιος της, Γιάννης, η μητέρα της, Έμυ και τα αδέρφια της...

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στις αρχές της δεκαετίας του "80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο

Η ηθοποιός αποκάλυψε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο το 2016 ότι έχει παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφο της Φώτη Μπερνάντο.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις 18 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, την πρώτη τους κορούλα, την Λυδία.

Η ηθοποιός μαζί με τον άνδρα της τον Νοέμβριο του 2018 απέκτησαν τη δεύετρη κόρη τους, την Ηλέκτρα, η οποία ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο / Φωτογραφία: Instagram

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο / Φωτογραφία: Instagram

Έγκυος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο / Φωτογραφία: Instagram

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο / Φωτογραφία: Instagram

«Είμαστε παντρεμένοι, απλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι», τόνισε ο Φώτης ενώ από τη μεριά της η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε παντρεμένοι, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που μπαίνουμε στη διαδικασία... Εσείς δεν το ξέρετε, για μας ήταν πάρα πολύ ρομαντικό και ωραίο».

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος / Φωτογραφία: NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Γύθειο τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου του 2017, μόλις λίγους μήνες πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Καταφέρνοντας να μην διαρρεύσει το παραμικρό η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες όταν πόσταρε στο Instagram μόνη της την είδηση του γάμου της!

Η νύφη Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε για το γάμο της να φορέσει ένα ροζ-μαύρο φόρεμα με οver the knee ροζ μπότες και γούνα σε ροζ και γήινες αποχρώσεις. Το φόρεμά της ήταν δημιουργία του ελληνικού brand Νidodileda.

Αθηνά Οικονομάκου

H Αθηνά Οικονομάκου στον γάμο της στο Γύθειο / Φωτογραφία: Instagram

H Αθηνά Οικονομάκου στον γάμο της στο Γύθειο / Φωτογραφία: Instagram

Από το τραπέζι του γάμου της στο Γύθειο / Φωτογραφία: Instagram

Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Ωστόσο, τότε ήταν ανοιχτός και είχε γίνει γνωστό πολλούς μήνες νωρίτερα!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος γάμος στη Μύκονο

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος στον θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο / Φωτογραφία: Instagram

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος / Φωτογραφία: Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, προς έκπληξη όλων, παντρεύτηκαν την Δευτέρα του Πάσχα του 2019 και ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη. Η τελετή έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου. Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Το πάρτι του γάμου έγινε στο κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη, ένα πολύ ωραίο σπίτι με κήπο και πισίνα.

Εκεί στήθηκαν τα τραπέζια και έγινε η δεξίωση. Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ σε ένα από τα ξενοδοχεία της οικογένειας, στις Γούρνες Ηρακλείου. Τότε δεν διέρρευσε ούτε μια φωτογραφία από τον γάμο τους. Ωστόσο, δυο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Ιουνίου το ζευγάρι έκανε ένα after wedding party στην παραλία στο νησί της Νάξου! Εκεί κάλεσε όλους του τους φίλους! Το γλέντι ήταν ξέφρενο και είδαμε για πρώτη φορά τη Βάσω νύφη. Φόρεσε μια λευκή φούστα από τούλι και ένα crop top με έναν ώμο επίσης σε λευκό χρώμα. Το boho look της ολοκλήρωσε με λευκά φλατ σανδάλια!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος / Φωτογραφία: Instagram

Βάσω Λασκαράκη νυφη

Φωτογραφίες από το Instagram της Βάσως Λασκαράκη

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης

Το καλοκαίρι του 2013, η Κατερίνα και ο Μάνος πήραν την μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί, την Πάτμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με κουμπάρο τον Γιάννη Μπέζο.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1618837763216-0"); });

Πηγή