Η ταλαντούχα τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στο star.gr


Αν η Josephine ήταν στην ελληνική μυθολογία, σίγουρα η μορφή της θα παρέπεμπε στον Μίδα, καθώς ό,τι αγγίζει ή για να ακριβολογούμε ό,τι τραγουδάει γίνεται… χρυσός. Ακόμη κι αν τραγουδάει για ένα «Παλιόπαιδο», όπως τιτλοφορείται το νέο της hit που περιλαμβάνεται στο πρώτο album της καριέρας της «100%», το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Panik Records.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει, η ίδια λέει στο star.gr ότι παραμένει ένα καλό, χαμογελαστό και σεμνό κορίτσι που του αρέσουν τα... παλιόπαιδα με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και χιούμορ.

Η Josephine σε μια συνέντευξη εφ" όλης της ύλης στο star.gr

Παράλληλα, η όμορφη Josephine, η πορεία της οποίας αποδεικνύει πως με πολλή και συστηματική δουλειά μπορείς να τα καταφέρεις, μιλά για το πως την επηρέασε επαγγελματικά η πανδημία, τη νίκη της στο «Just The 2 Of Us» και τη σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, το ενδεχόμενο να τη δούμε στη Eurovision, αλλά και το αν σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας.

Τους τελευταίους μήνες κάθε σου τραγούδι γίνεται superhit, με πιο πρόσφατο το «Παλιόπαιδο». Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Είμαι τόσο χαρούμενη που ο κόσμος αγκάλιασε τόσο γρήγορα το «Παλιόπαιδο»! Το music video μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια views, έγινε viral στο tik tok, ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα και πραγματικά έλαβα και συνεχίζω να λαμβάνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη διότι η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είναι πλάι μου και με στηρίζει και αγκαλιάζει το κάθε μου τραγούδι! Τους αγαπώ πολύ!


Η πορεία σου στη μουσική όλα αυτά τα χρόνια είναι διαρκώς ανοδική. Τι έχει αλλάξει στη Josephine που «ανέβαζε» covers στο Facebook, όπου και την εντόπισε η Panik Records, μέχρι σήμερα;

Δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα από τότε που ξεκίνησα σχετικά με εμένα και τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα… Είμαι ακόμα αυθόρμητη, γεμάτη ενέργεια, και ενθουσιασμένη για τη δουλειά μου. Μπορώ να πω, όμως, ότι πλέον είμαι σίγουρη ότι η μουσική είναι η ζωή μου! Δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μη σκεφτώ τι καινούργιο θα μπορούσα να κάνω, ή ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα. Είμαι πολύ πίστη σε αυτό που κάνω και το αγαπώ, προσπαθώ να εξελίσσομαι, να βελτιώνομαι και να μαθαίνω κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Η μουσική δε με έχει βελτιώσει μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο, γιατί μέσα από αυτήν ανακάλυψα τον εαυτό μου.

Το «Παλιόπαιδο» περιλαμβάνεται στο πρώτο δίσκο της καριέρας σου. Τι άλλο μας έχεις ετοιμάσει σ’ αυτή τη δουλειά;

Το «Παλιόπαιδο» περιλαμβάνεται στο πρώτο μου album, με τίτλο «100%», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως φυσικό προϊόν στα καταστήματα πώλησης δίσκων. Η χαρά μου για το πρώτο μου album δεν περιγράφεται… Έχει 11 τραγούδια, τα hits που έχω ήδη βγάλει και έχει αγαπήσει ο κόσμος, αλλά και καινούργια, μεταξύ των οποίων ένα ντουέτο με τον Αναστάσιο Ράμμο και μία μπαλάντα που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.

H Josephine μίλησε για τους έρωτες με τα παλιόπαιδα

Οι live εμφανίσεις έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας για περισσότερο από έναν χρόνο. Πώς σ’ έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση; Έχεις κάνει κάποια σχέδια ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα;

Η φετινή χρονιά για μένα ήταν πάρα πολύ καλή, παρ’ όλη την κατάσταση με την πανδημία και τους περιορισμούς. Συνέχισα να κάνω αυτό που αγαπώ, με έναν διαφορετικό τρόπο τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας. Συμμετείχα στο «Just The 2 Of Us» όπου πήραμε τη νίκη μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και συνέχισα να κάνω μουσική, επικεντρώνοντας στην προετοιμασία του album μου. Είχα μια πολύ παραγωγική χρονιά! Γενικά, δε σταματάω ποτέ να βρίσκω καινούργια πράγματα και μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουν παγώσει οι συναυλίες και οι live εμφανίσεις αλλά ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε. Αυτό που μου έχει λείψει πιο πολύ απ’ όλα είναι η ενέργεια του κόσμου, η επικοινωνία μαζί του και το χειροκρότημα. Θεωρώ πάντως ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνω πλάνα. Πρώτα ο Θεός να ανοίξουν τα πράγματα και ύστερα θα προχωρήσουμε.

Σε επίπεδο καθημερινότητας πώς έχει αντιμετωπίσει η Josephine την πανδημία και τις απαγορεύσεις;

Σίγουρα έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου, όπως όλων μας εξάλλου. Μου έχει λείψει η επαφή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σε καθετί που έκανα και κάνω, ακόμα και στο studio, φρόντισα και φροντίζω να ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα που ορίζει η πολιτεία.

Στο παρελθόν η προσωπική σου ζωή είχε βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει. Αυτό ήταν επιλογή σου ή απλά είσαι single;

Πλέον προτιμώ να μη μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Προτιμώ να απασχολώ μόνο με τα τραγούδια μου!

Πώς σχολίασε η Josephine τους περιορισμούς για την πανδημία

Εσύ έχεις ερωτευτεί «Παλιόπαιδο» σαν αυτό που λέει η νέα σου επιτυχία;

Φυσικά! Σε ποιον δεν αρέσουν τα παλιόπαιδα; Σ’ εμένα σίγουρα! Αλλά αυτό που ερωτεύομαι είναι η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και το χιούμορ.

Με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο κατακτήσατε την πρώτη θέση στο «Just The 2 Of Us». Πώς ήταν η εμπειρία σου στο show; Έχετε ακόμα επαφές με τον Νάσο;

Η εμπειρία μου στο «Just The 2 Of Us» ήταν φανταστική! Είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να κάνω αυτό που αγαπώ σε μία δύσκολη εποχή και να το μεταδώσω σε έναν άλλο άνθρωπο, τον Νάσο, με τον οποίο παραμένουμε φίλοι, μαθαίνοντάς του όσα περισσότερα μπορούσα. Επίσης, δοκιμάστηκα και σε άλλα είδη τραγουδιού, τα οποία δεν είχε ακούσει ο κόσμος από εμένα και χαίρομαι που τα αγκάλιασαν κι αυτά, χαρίζοντάς μας τη νίκη.

Πολλοί συνάδελφοί σου κάνουν δουλειές στην τηλεόραση, είτε ως κριτές σε talent shows, είτε ως παρουσιαστές. Εσένα θα σ’ ενδιέφερε κάτι τέτοιο;

Την περίοδο αυτή δε θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο πέρα από το τραγούδι.

Θα πήγαινε σε talent show η Josephine;

Η Eurovision είναι στα μελλοντικά σου σχέδια; Θα σ’ ενδιέφερε να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό κι, αν ναι, με ποιες προϋποθέσεις;

Η Eurovision είναι κάτι που με ενδιαφέρει και κατά καιρούς το έχω συζητήσει με την εταιρεία μου, την Panik Records. Αν προκύψει ένα καλό τραγούδι και θεωρήσουμε με τους συνεργάτες μου πως είναι το σωστό timing, τότε θα πάρω μέρος στον διαγωνισμό με μεγάλη μου χαρά.

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θα ήθελες για το μέλλον σου;

Αυτή τη στιγμή τα επαγγελματικά μου είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Φυσικά και έχω ονειρευτεί το να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, ωστόσο, θεωρώ ότι στην ηλικία που είμαι πρέπει να επικεντρωθώ πρώτα στη μουσική.

Πώς φαντάζεσαι την Josephine σε 5 χρόνια από σήμερα και τι θα έλεγες στην Josephine του παρελθόντος σαν συμβουλή;

Με φαντάζομαι να έχω εξελιχθεί ακόμα περισσότερο επαγγελματικά, να έχω βγάλει άλλα πέντε albums και ακόμα περισσότερες επιτυχίες! Πάνω απ’ όλα βέβαια είναι η υγεία και η ψυχική ηρεμία, είναι κάτι που προσπαθώ να μην το προσπερνώ ποτέ. Αν έβλεπα τον εαυτό μου πριν από κάποια χρόνια, θα με συμβούλευα να μην το βάζω κάτω, να κυνηγάω το όνειρό μου και να μην αφήνω κανέναν να με επηρεάζει. Αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή είναι ατελείωτο! Κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή για να μάθεις πράγματα και να εξελιχθείς. Σίγουρα έχω ωριμάσει και έχω βάλει τις προτεραιότητές μου σε μία τάξη. Και, φυσικά, δε θα άλλαζα τίποτα από το παρελθόν μου γιατί αυτά με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα και με διαμόρφωσαν στη γυναίκα που έχω γίνει.

Στα σχέδια της Josephine είναι η δημιουργία οικογένειας;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1618837763216-0"); });

Πηγή