Υπήρξε ένας από τους απόλυτους «κακούς» στις ταινίες του Harry Potter, ωστόσο ο μικρούλης τότε Tom Felton είχε την καλύτερη σχέση με τους συμπρωταγωνιστές του


 

Τομ Φέλτον Έμα Γουάτσον Harry Potter

Οι φίλοι και συμπρωταγωνιστές σε εκδήλωση το 2011 /Φωτογραφία

Ο ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους fans της σειράς ταινιών, είναι γνωστό ότι έχει μείνει κοντά με πολλούς από τους ηθοποιούς που εμπλέκονται στις ταινίες του μικρού μάγου, ενώ συχνά αναπολεί τις στιγμές που μοιράστηκαν ως παιδιά-θαύματα του κινηματογράφου.

Μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές ανάμεσα στην «Ερμιόνη» και τον «Ντράκο»

Παρότι δε στηρίζουμε τη βία, ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή όπου η Emma Watson ως «Ερμιόνη» δίνει μπουνιά στο πρόσωπο του «Draco Malfoy»; Ευτυχώς, η σχέση τους εκτός οθόνης ήταν λιγότερο εκρηκτική, καθώς ο Felton δε θα έκανε ποτέ όσα… κακά έκανε στις ταινίες. Μάλιστα, ο ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram μια ιδιαίτερα χαριτωμένη φωτογραφία των δύο ηθοποιών από τα γυρίσματα του Harry Potter.

Κρίνοντας από το πόσο νέοι είναι οι ηθοποιοί στο συγκεκριμένο ενσταντανέ, η λήψη κατά πάσα πιθανότητα είναι πριν από τη μεγάλη γροθιά της «Ερμιόνης» στο… εκνευριστικό προσωπάκι του «Ντράκο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

 

Πηγή: star.gr