Σαν βόμβα έσκασε στα lifestyle news η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά! 


 

Σαν βόμβα έσκασε στα lifestyle news η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά! Μπορεί τελευταία να μη γνωρίζαμε τίποτα για την προσωπική του ζωή, ούτε καν το όνομα της αγαπημένης του, όμως πλέον ήρθε η ώρα, καθώς όπως έγινε γνωστό, η όμορφη αγαπημένη του κυοφορεί το πρώτο τους παιδί!

ακης

πετρετζικης

Με αυτό το Instastory επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης

Η αγαπημένη του Άκη είναι νοσηλεύτρια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

ακης μπαμπάς

ακης μπαμπάς

Μάλιστα, έχει ήδη γίνει γνωστό πως περιμένουν αγοράκι, καθώς η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο chef αυτόν τον καιρό «τρέχει» για γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως η σκέψη του είναι πάντοτε στη γυναίκα της ζωής τους και τον… chef junior!

Μιας όμως που αναφερθήκαμε στη «γυναίκα της ζωής του», ας δούμε τις γοητευτικές παρουσίες, τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του πρώτου Έλληνα MasterChef.

Demy

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο talk of the town το 2014. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα με πολλά σκαμπανευάσματα και ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των παπαράτσι, οι οποίοι συχνά τους απαθανάτιζαν σε τρυφερά ενσταντανέ.

ακης demy

Φωτογραφία 'ΟΚ'

«Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολλή δουλειά. Για μένα άλλωστε ο γάμος έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες», είχε πει χαρακτηριστικά σε τότε (2013-14) συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο Άκης Πετρετζίκης, ενώ το 2015 η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για ον χωρισμό τους: «Φυσικά και θα κλάψω για κάποιους ανθρώπους που το αξίζουν και δεν θα το μετανιώσω. Και οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν. Καμιά φορά οι σχέσεις δε λειτουργούν».

Μαρίνα Χατζηγεωργίου

To 2016-17 ο chef μπήκε σε σχέση με μια πανέμορφη κοπέλα, τη νεαρή σπουδάστρια κοινωνιολογίας, Μαρίνα Χατζηγεωργίου, η οποία του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό του από την Demy.

σχέσεις πετρετζικη

σχεσεις ακη

Παλαιότερο Instastory της Μαρίνας με τον Άκη στο σαλόνι

Μάλιστα, όσοι τους είχαν δει μαζί έλεγαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, όμως κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας και καβγάδες έφεραν το χωρισμό τους.

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου

Η επόμενη σχέση του Άκη Πετρετζίκη που έγινε γνωστή ήταν με την 24χρονη τότε, Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το πανέμορφο κοριτσάκι που στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, φύσηξε και έσβησε τη φλόγα!

ακης γυναικες

Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και δε δίσταζαν να δημοσιεύουν στο Instagram προσωπικές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους, ενώ η νεαρή βιολόγος, σχολίαζε συχνά τις αναρτήσεις του chef.

ακης

Η σχέση τους όμως ήταν… express! Η απόσταση τούς είχε χωρίσει ούτως ή άλλως πριν το πουν οι ίδιοι, αφού η Φωτεινή σπούδαζε στο εξωτερικό, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του σεφ είναι στην Ελλάδα.

Μιρένια Παπαδιονυσίου

Η τελευταία κοπέλα που είχε ακουστεί ότι είναι σε σχέση με τον chef ήταν η Μιρένια Παπαδιονυσίου, μία μελαχρινή καλλονή, φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Πατρών.

Μιρένια Παπαδιονυσίου

Η όμορφη κοπέλα είναι πρώην τσιρλίντερ του Προμηθέα Πατρών και υποδέχτηκε τον Άκη στην Κεφαλονιά, όπου πέρασε μέρος των διακοπών του το 2019. Οι δυο τους μάλιστα, έβγαλαν selfie και εκείνη τον τάγκαρε στην ανάρτησή της στο Instagram. Ποτέ ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε αν όντως ήταν ζευγάρι οι δυο τους.

Μιρένια Παπαδιονυσίου άκης

 

Πηγή