10 φορές που το στιλ του μας κέντρισε την προσοχή


Πρόκειται για μια μοναδική προσωπικότητα. Για έναν ξεκάθαρα σουπερ σταρ της εποχής του, που ήρθε να σπάσει τα δικά του στερεότυπα και να ανοίξει καινουργιους δρόμους τόσο στην μουσική βιομηχανία, κυρίως όμως στην βιομηχανία μόδας.

Αποτέλεσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες του 2020 και όλα δείχνουν πως o Harry Styles, θα συνεχίσει να απασχολεί το νεανικό κοινό και την νέα χρόνια. Πάντα ανατρεπτικός με μοναδική και ιδιαίτερη αισθητική, έχει φέρει την δική του επανάσταση. Οι φανατικοί θαυμαστές του όλο και πληθαίνουν, ενώ έχει καταφέρει να γίνει εξίσου αγαπητός και σε άνδρες και σε γυναίκες.

stylesten.jpg

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατακρίνουν σύνολα και στιλιστικές επιλογές του, κάνοντας λόγο για παραλογισμό. Όπως και να έχει, ο πρώην τραγουδιστής των ‘’One direction’’ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς και έχει πολλά να μας πει μέσα από τις στιλιστικές του εμφανίσεις. Σε αυτήν την ανάρτηση μάλιστα, συγκεντρώσαμε 10 άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, οι οποίες μας κέντρισαν την προσοχή και δείχνουν πόσο καλά μπορεί να υποστηρίξει ότι και αν φορέσει. Από κολιέ με μαργαριτάρια συνδυασμένο με funky hoodie, έως 70’ s ντυσίματα και preppy κοστούμια.

styleseight.jpg

stylesfour.jpg

Αδυναμία δε τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να έχει στα κοσμήματα και ιδιαίτερα στα δαχτυλίδια, ενώ μια από τις αγαπημένες του συνήθειες είναι να βάφει τα νύχια του. Τέλος το ‘’vintage’’ αλλά ταυτόχρονα πιο σύγχρονο από ποτέ καλοκαιρινό στιλ του, τον απογείωσε σε μια από τις κορυφαίες fashion επιρροές, τόσο για άνδρες αλλά και γυναίκες.

stylesnine.jpg

stylestwo.jpg

stylesone.jpg

stylesseven.jpg

stylessix.jpg

 

stylesthree.jpg

 

 

 

stylesfive.jpg