1-2 Νοεμβρίου στο Porto Pallas.


 

1-2 Νοεμβρίου στο Porto Pallas.

 

Το 1ο Βαλκανικό Συνέδριο Δερματοστιξίας (1st Balkan Thessaloniki Tattoo Convention),  θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 1-2 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο «Porto Pallas» . 

 

Η Red & White productions έπειτα από 8 άκρως επιτυχημένα Athens International Tattoo Conventions και πάντα στα πρότυπα των μεγαλύτερων tattoo conventions της Ευρώπης, αναλαμβάνει την επιμέλεια της διοργάνωσης.

 

Στη μεγαλύτερη αίθουσα της Μακεδονίας, περισσότεροι από 60 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό για την πανάρχαια τέχνη της δερματοστιξίας. 

 

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες και άλλα.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από happenings, ανάμεσα στα οποία:

Έκθεση σχεδίων

·Art Fusion - 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες, συνεχίζοντας ανά τρία λεπτά ο ένας το έργο του άλλου, σε μια διαφορετική και ευφάνταστη σκυταλοδρομία. 

·Διαγωνισμός καλύτερου tattoo ανά κατηγορία

·Επίδειξη παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με σπαθιά

·Live bands 

·Graffiti Show

·Bike and Skate Show

·Body Painting Show

·Acrobatics

 

Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό το Σάββατο 01/11 από τις 14:00 έως τις 24:00 και την Κυριακή 02/11 από τις 12:00 έως τις 22:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thessalonikitattooconvention.gr  

 

αφίσα 1ου ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞ ΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.jpg