Ξέρουμε πού θα βρεις μπότες σε έντονα χρώματα για να αντιγράψεις το look της


Ο χειμώνας έχει τη μουντάδα του έστω και ορισμένες μόνο ημέρες. Μπορείς όμως να «σπάσεις» αυτή τη μονοτονία με τον πιο εύκολο τρόπο, δηλαδή μέσα από τη μόδα και αυτό κάνουν πάντα οι σχεδιαστές, που φροντίζουν να γεμίζουν με χρώμα τις εμφανίσεις μας.

Για το 2023 τα brands έχουν δημιουργήσει ένα πολύ hot trend αυτό της μπότας σε έντονα χρώματα. Ναι, καλά διάβασες. Στην αγορά πρωταγωνιστούν ζευγάρια μπότες που δεν θα τα βρεις σε μαύρο, μπεζ ή σκούρο καφέ, αλλά σε κόκκινο, μπλε ηλεκτρίκ, φούξια, ανοιχτό πράσινο ακόμα και ροζ χρώμα. Tom Ford και Bottega Veneta είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους οίκους μόδας στην πασαρέλα των οποίων είδαμε να περπατούν μοντέλα που φορούσαν αντίστοιχες μπότες.

Βέβαια, αυτό το trend δεν περιορίστηκε στην πασαρέλα. Πλέον το έχουν «υιοθετήσει» και υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εξόδους τους, τόσο πασίγνωστες influencers, όσο και σταρς της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Dua Lipa, η οποία μάλιστα δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φορώντας έναν τέτοιο ζευγάρι μπότες σε έντονα χρώματα, σίγουρα κάνεις την εμφάνισή σου πιο pop και τολμηρή και γίνεσαι talk of the town.  Αρκεί να το κάνεις με τον σωστό τρόπο, για να είναι το σύνολο ισορροπημένο. Έτσι, θα πρέπει να προσέξεις τι θα επιλέξεις από ρούχα και αξεσουάρ. Μπορείς να τις φορέσεις με κομμάτια όπως jeans αλλά και φούστες ή φορέματα σε μονοχρωμία ή και όχι.

Εμείς βρήκαμε δύο ζευγάρια και σου τα προτείνουμε:

LEATHER COLLECTION, TSAKIRIS MALLAS

mplempotestsakiris

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ, ZARA

zaraprasinesmpotes

 

 

 

 

 

 

cover photo @dualipa

Πηγή