Ο αστέρας του Hollywood αναλαμβάνει ρόλο μοντέλου για λογαριασμό του κορυφαίου ιταλικού οίκου και της luxury luggage σειράς του


Τον ρόλο μοντέλου ανέλαβε ο Ryan Gosling για τις ανάγκες της ολοκαίνουριας καμπάνιας luxury luggage του εμβληματικού ιταλικού οίκου μόδας, Gucci.

Έπειτα από συνεργασίες με άλλους αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου, όπως οι Jared Leto, Lana Del Rey και Harry Styles, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alessandro Michelle, έχρισε τον βραβευμένο ηθοποιό ambassador της εταιρίας, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνιας της για τις πολυτελείς αποσκευές ταξιδίου.

Σύμφωνα με τον Alessandro Michele, «τα ταξίδια για τον οίκο Gucci δεν ήταν ποτέ μόνο κάτι το σωματικό. Η Gucci είναι το brand που συνοδεύει τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες του Hollywood στα ταξίδια τους». Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να σκεφτούμε κάποιον πιο ταιριαστό από τον Ryan Gosling για την εν λόγω καμπάνια!

Το video της καμπάνιας:

Ryan Gosling for Gucci Valigeria

Τίτλος της νέας καμπάνια του οίκου Gucci είναι το “Valigeria”, ενώ ο φωτογράφος Glen Luchford ανέλαβε να απαθανατίσει το νέο όραμα του Alessandro Michele. Για ακόμη μια φορά, οι οίκος εμπνέει με το χαρακτηριστικό 70s retro style του, με τον Ryan Gosling να ποζάρει για τις ανάγκες της φωτογράφισης μέσα σε ένα μοτέλ, όπως και δίπλα στη θάλασσα, προσκαλώντας μας να ταξιδέψουμε μαζί του. 

Το μονόγραμμα του ιταλικού οίκου είναι φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής και αυτής της σειράς αποσκευών, με τις εμβληματικές πράσινες και κόκκινες ρίγες να συμπληρώνουν το signature italian logo της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες της καμπάνιας:

ryan_gosling_gucci-

r

ryan-g-gucci-3

r

r