Kim Kardashian και Kendall Jenner τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους


Τα κοντομάνικα μπλουζάκια ή αλλιώς T-shirts υπάρχουν πάντοτε στην ντουλάπα μας και αποτελούν κομμάτια – κλειδιά τόσο για τις απόλυτα χαλαρές εμφανίσεις, όσο και για μια βραδινή έξοδο, αφού μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα. Αυτά που φέτος φαίνονται να κλέβουν την καρδιά πολλών διάσημων γυναικών και έχουν γίνει huge trend είναι τα κοντομάνικα μπλουζάκια που έχουν επάνω τους τυπωμένο κάποιο slogan.

Πρόκειται για μια τάση που έχουμε δει φορεμένη από τα It girls της δεκαετίας του 2000, την οποία τώρα «υιοθετούν» και υποστηρίζουν γυναίκες παγκοσμίου φήμης όπως η Kim Kardashian και η Kendall Jenner.

Συγκεκριμένα, η Kendall Jenner είδαμε να φωτογραφίζεται πρόσφατα φορώντας ένα λευκό tank top με slogan το οποίο είχε την εξής φράση επάνω του: "J'Adore Cowboys". Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το λευκό tank top έφερε την υπογραφή της μάρκας Cowboys of Habit.

slogankendal

@kendalljenner

 

Ενώ, η Kim Kardashian στις αρχές Αυγούστου φωτογραφήθηκε στη θάλασσα φορώντας ένα λευκό T-shirt με τη φράση "The Incredibles".

slogankim

@kimkardashian

 

 

 

 

 

 

cover photo @kimkardashian

Πηγή