Το lime είναι το χρώμα της φετινής σεζόν!

Προσθέτει φρεσκάδα και ποπ διάθεση σε κάθε εμφάνιση
Κείμενο: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πολλοί το θεωρούν αρκετά τολμηρό για να το εντάξουν στην γκαρνταρόμπα τους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το lime είναι ένα απαγορευτικό χρώμα. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, «δροσερό», φωτεινό και γεμάτο φρεσκάδα, που προσθέτει ζωντάνια σε ένα outfit. Δίνει μια ποπ διάθεση και αν επιλέξεις το σωστό κομμάτι αλλά πετύχεις και τον κατάλληλο συνδυασμό του, τότε αυτό το item σε lime χρώμα δεν θα χάσει καθόλου την κομψότητά του.

Είναι μία τάση που κυριαρχεί φέτος στη μόδα και πρόκειται να γίνει ακόμα πιο αγαπητή το καλοκαίρι, όταν η επιδερμίδα θα είναι μαυρισμένη και θα αναδεικνύει περισσότερο αυτό το χρώμα, που είναι αισιόδοξο και ζωηρό.

limevassianew

Μάλιστα το έχουν ενσωματώσει στις συλλογές τους τα μεγαλύτερα brands της αγοράς. Χαρακτηριστικά, το βλέπουμε και στη νέα συλλογή Vivere της Βάσιας Κωσταρά, η οποία περιλαμβάνει εκτός από το lime, το φούξια, το πορτοκαλί και το γαλάζιο τα οποία «φορούν» λαχούρια και πολύχρωμα μοτίβα, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε τα χαρακτηριστικά prints της σχεδιάστριας τυπωμένα σε oversized denim jackets, jean φούστες και παντελόνια αλλά και άνετες ολόσωμες φόρμες, με unisex διάθεση. Βέβαια, δε λείπουν οι διαχρονικές μονοχρωμίες για ακόμα περισσότερους συνδυασμούς!

Πηγή