Η πτώση της θερμοκρασίας δεν δικαιολογεί το να παραμελείς το στυλ και την εμφάνισή σου!


Είναι γεγονός πως οι χαμηλές θερμοκρασίες μας οδηγούν στο να επιλέγουμε πιο χοντρά ρούχα για τις εμφανίσεις μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να προσπαθούμε ώστε να ντυνόμαστε με σκοπό όσο το δυνατόν πιο κομψές και εκλεπτυσμένες εμφανίσεις. Τι πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα σου για να είσαι κομψός φέτος τον χειμώνα; Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το άρθρο να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα αλλά και σε πολλές ακόμη ερωτήσεις!

hoodie-coat

Σε τι ρούχα να επενδύσεις φέτος τον χειμώνα;

Η ανδρική μόδα, είναι αναμφίβολα πολύ πιο «εύκολη» σε σχέση με τη γυναικεία, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξεις το σωστό ντύσιμο για τις ανάγκες σου. Όταν έξω κάνει κρύο, συνήθως επιλέγουμε κάτι πιο χοντρό. Αυτό μπορεί να είναι ένα κοτλέ πουκάμισο, ένα πλεκτό πουλόβερ ή ένα μπλέιζερ με επένδυση. Φυσικά, δεν πρέπει να υποτιμούμε τη σημασία των μπουφάν ή των παλτό, αλλά και των παπουτσιών μας.

Όσον αφορά τις επιλογές μας για αυτόν τον χειμώνα, τα πλεκτά πουλόβερ και οι ζακέτες θα είναι και πάλι στη μόδα, αποτελώντας εξαιρετικές επιλογές για την καθημερινότητά μας. Οι επιλογές μας θα κινηθούν κυρίως σε μονόχρωμα ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείπουν τα εμπριμέ και τα πιο περίπλοκα μοτίβα. Χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το navy και το γκρι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες, κλασικές επιλογές, ενώ θα μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με μονόχρωμα ή καρό πουκάμισα κάτω από αυτά. Για το έντονο κρύο, επίλεξε ένα λεπτό μάλλινο ή κασμίρ πουλόβερ κάτω από ένα μπλέιζερ. Ο συνδυασμός είναι κομψός και προτιμάται από όλους τους στιλάτους άντρες.

Όσον αφορά τα εξωτερικά ρούχα, έχουμε και κάποιες προτάσεις. Εάν το στυλ σου είναι πιο σπορ, μπορείς εύκολα να επιλέξεις ένα άνετο πουπουλένιο μπουφάν μέσα από τις εξαιρετικές προσφορές του www.modivo.gr. Θα σε κρατήσει ζεστό ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου. Σε περίπτωση που αναζητάς κάτι πιο κομψό, τα παλτό θα είναι επίκαιρα φέτος τον χειμώνα. Οι αποχρώσεις που σου προτείνουμε να επιλέξεις είναι το καφέ, το χακί και το μαύρο. Σε περίπτωση που αναζητείς ένα καινούριο, οι προσφορές στο modivo.gr θα σε βοηθήσουν να το βρεις σε ένα άκρως ελκυστικό ποσό και με εγγυημένα υψηλή ποιότητα.

legs-in-shoes-of-young-hipster-man-hiking-in-mount-2021-08-30-0_p87031

Τι παπούτσια να επιλέξεις για να δείχνεις κομψός και μοντέρνος;

Να θυμάσαι ότι η εμφάνιση δεν είναι καθοριστική για μια αγορά. Η άνεση είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσεις στα ρούχα και τα παπούτσια σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να κάνεις μια επιλογή όσο το δυνατόν πιο άνετη, αλλά ταυτόχρονα κομψή.

Η καλύτερη επιλογή για αυτό το φθινόπωρο είναι οι μπότες Chelsea, που κάνουν το δυναμικό τους comeback στη μόδα. Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η άνεση και η κομψότητα, ενώ θα μπορείς να τις συνδυάσεις με πληθώρα ενδυματολογικών επιλογών. Εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις ίδιο χρώμα παλτό και μπότας, συνδυασμός που θα συμβάλει στην εκλεπτυσμένη εμφάνισή σου.

Μη διστάσεις ούτε μια στιγμή και ανανέωσε τα χειμωνιάτικά σου ρούχα. Φρόντισε τον εαυτό σου και θα τραβήξεις τα βλέμματα όλων γύρω σου με την κομψή σου εμφάνιση!