Αντλούμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας social media σταρ


Είναι λεπτεπίλεπτες, κομψές και έχουν διαχρονική αξία. Οι μπαλαρίνες είναι εκείνο το ζευγάρι παπουτσιών που έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες και φοριέται πάντα και παντού, με τις απανταχού «ιέρειες του στυλ» να μην τις αποχωρίζονται.

Η ιστορία για τις μπαλαρίνες ξεκινάει γύρω στον 16ο αιώνα, όταν οι άντρες φορούσαν παρόμοιο σχέδιο, το οποίο έφερε την ονομασία «pompes», ενώ τον Μεσαίωνα κυριαρχούσαν τόσο στις προτιμήσεις των γυναικών, όσο και των ανδρών.

Τη φετινή σεζόν, αυτά τα φλατ υποδήματα είναι η «must» προσθήκη του καθημερινού στυλ και οι αγαπημένες μας social media σταρ το αποδεικνύουν μέσα από τις street style εμφανίσεις τους. Αν τώρα αναρωτιέσαι πώς ακριβώς τις φοράνε, σου έχουμε την απάντηση!

Οι δυο ultra chic τρόποι για να φορέσεις τις μπαλαρίνες όπως ακριβώς οι social media σταρ είναι είτε με ένα τζιν παντελόνι και T-shirt ή πουκάμισο για μια καθημερινή, casual εμφάνιση είτε με μακριά, αέρινα φορέματα, σε φλοράλ και όχι μόνο μοτίβα, ένας συνδυασμός που είναι κομψός από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Casual chic με τζιν παντελόνι

b

photo credits Instagram @anoukyve

 

Romantic με αέρινα φορέματα

forema

photo credits Instagram @lizagysevskaya

 

 

 

cover photo credits Instagram @anoukyve

Πηγή