Το χρώμα τους κάνει το πόδι να δείχνει πιο λεπτό και κομψό


H εποχή που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε. Οι ηλιόλουστες μέρες σε καλούν για ξέγνοιαστες βόλτες στην πόλη αλλά και αμέτρητες καλοκαιρινές βουτιές. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο, από το να φορέσεις το πιο άνετο, cool και «δροσερό» υπόδημα της σεζόν: το πέδιλο.

Η πιο δημοφιλής επιλογή του καλοκαιριού και η πιο πρακτική αγορά, είναι εδώ για να αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις (ή σε όλες) τα αγαπημένα σου sneakers και να συμπληρώσει κάθε σου look, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σύμφωνα με τις γυναίκες που ορίζουν τη μόδα, το πιο fashionable πέδιλο της σεζόν είναι αυτό που έχει μπεζ χρώμα. Πρόκειται για ένα έξυπνο ζευγάρι υποδημάτων που χάρη στο χρώμα του γίνεται ένα με την επιδερμίδα ή την τονίζει διακριτικά όταν είναι μαυρισμένη, που το κάνει επίσης να δείχνει πιο λεπτό και αναδεικνύει το σύνολο προσθέτοντας πόντους κομψότητας. Rosie Huntington-Whiteley και Pernille Teisbaek είναι μόνο δύο από τις style setters που το επιλέγουν και τα looks τους γίνονται πηγή έμπνευσης για όλες μας.

photo credits Instagram @rosiehw

 

Τα μπεζ πέδιλα συνδυάζονται εύκολα και άψογα με οποιοδήποτε σύνολο ή ύφος ρούχου, από ένα boho κομμάτι μέχρι ένα σικ βραδινό φόρεμα και πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις κι εσύ σε ένα ζευγάρι.

photo credits Instagram @pernilleteisbaek

 

 

Cover photo credits Instagram @rosiehw

Πηγή